Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Карпаччо з сьомги

Карпаччо з сьомги

Карпаччо з сьомги
Час приготування: 20 хв
З чого тільки в наш час ні готують карпаччо, і один з найсмачніших і цікавих варіантів - це карпаччо з сьомги. Таке блюдо стане відмінною закускою до вина та іншим алкогольним напоям.


Опис приготування:
Знавці італійської кухні знають, що карпаччо - це найчастіше м'ясо, нарізане на дуже тонкі шматочки і полите соусом, однак зараз його готують і з інших продуктів. Але, що б ми не використовували для цієї страви, суть тут залишається колишньою, все необхідно різати тонко і поливати спеціальним соусом. І сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати карпаччо з сьомги, дуже швидку і при цьому неймовірно смачну закуски. Вона відмінно підійде для свят, фуршетів, а так само для романтичного вечора з вином або вечірки з друзями. Вам буде зовсім не складно влаштувати невелике свято в італійському стилі з цим простим рецептом карпаччо з сьомги, так що порадуйте себе і своїх близьких.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід/Романтична вечеря/Фуршет/На швидку руку

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Сьомга
Блюдо: Закуски
Географія кухні: Країни Європи/Італійська

Інгредієнти:
  • Філе сьомги - 1 Штука (слабосоленої)
  • Помідори черрі - 3-4 Штук
  • Каперси - 6-7 Штук
  • Олія оливкова - 3 ст. ложки
  • Оцет - 1 Ст. ложка (тут бальзамічний)
  • Сік лимонний - 2 чайні ложки
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, орегано)

Кількість порцій: 1

Як приготувати Карпаччо з сьомги
Карпаччо з сьомги Беремо філе сьомги і нарізаємо його якомога тонше, робити це потрібно дуже гострим ножем. Викладаємо шматочки філе на тарілку так, щоб між ними не залишалося зазорів. Карпаччо з сьомги У невеликій мисочці змішуємо оливкову олію, оцет і лимонний сік. Карпаччо з сьомги Приготовленою сумішшю поливаємо тонко нарізану рибу. Карпаччо з сьомги Потім посипаємо спеціями за смаком. Карпаччо з сьомги Зверху викладаємо каперси і нарізані помідори черрі. Карпаччо з сьомги Через пару хвилин блюдо просочиться і його можна подавати до столу. Приємного вам апетиту!
Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Карпаччо з сьомги. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Карпаччо з сьомги ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких.
Категорія: Закуски Переглядів: 289   
Схожі рецепти страв з фото:
Карпаччо з лосося
Карпаччо з печериць
Карпаччо з помідорів
Карпаччо з свинини
Карпаччо з форелі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.