Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Баклажани по-Єреванський

Баклажани по-Єреванський

Баклажани по-Єреванський
Час приготування: 30 хв
Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. Можна подавати як основну закуску або додаток до будь-якого гарніру. Подається холодним!

Опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-Єреванський. Страва готується дуже швидко, приблизно 30 хвилин. Обов'язково дайте настоятися готовим баклажанам, також можна поставить в холодильник на час. Подається до столу холодним, дуже смачно з гарніром, наприклад картопляним. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Закуски
Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська

Інгредієнти:
  • Баклажани - 2 Штуки
  • Помідори - 5 Штук
  • Часник - 7 зубчиків
  • Кинза - За смаком
  • Базилік сухий - 0,5 чайної ложки
  • Хмелі-сунелі - 0,5 чайної ложки
  • Сіль - 1,5 чайної ложки
  • Олія - ??2 Ст. ложки
  • Перець червоний - 1 Чайна ложка

Кількість порцій: 2

Як приготувати Баклажани по-Єреванський
Баклажани по-Єреванський Баклажани злегка очищаємо від шкірки і робимо поздовжні розрізи, на три пластини, але не до кінця. Якщо баклажани гірчать, посоліть їх і залиште на деякий час. Баклажани по-Єреванський Часник дрібно ріжемо і набиваємо їм наші баклажани. Баклажани по-Єреванський У невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо баклажани з усіх боків. Баклажани по-Єреванський Помідори ріжемо часточками. Баклажани по-Єреванський Додайте помідори до баклажанів, присипте спеціями і сіллю. Гасіть під кришкою 15 хвилин. Баклажани по-Єреванський Додайте дрібно нарізану зелень і тушкуйте ще пару хвилин. Потім зніміть з вогню і дайте страві настоятися. Баклажани по-Єреванський Смачного!
У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Баклажани по-Єреванський - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Баклажани по-Єреванський в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Баклажани по-Єреванський смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству.
Категорія: Закуски Переглядів: 304   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажани з кабачками і помідорами
Баклажани з грибами
Гострі баклажани по-грузинськи
Баклажани по-дагестанських
Баклажани по-швидкому
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.