Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Баклажани по-чеченських

Баклажани по-чеченських

Баклажани по-чеченських
Час приготування: 30 хв
Хочу поділитися рецептом баклажан по-чеченських в домашніх умовах. Відмінна закуска для святкового столу: остренькая, ситна і просто готується! Дивимося рецепт.

Опис приготування:
Чеченська кухня, як і грузинська, досить гостра і потребує багато спецій. Тим не менш, чеченські страви відмінно підходять для масштабного застілля з випивкою і веселими гостями. Для приготування баклажан по-чеченських потрібно багато масла - для обсмажування. Враховуйте, що страва досить калорійне. Дивимося нижче рецепт з фото.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Закуски

Інгредієнти:
  • Баклажан - 4 Штуки
  • Сметана - 250 Грам
  • Пучок кропу - 1 Штука
  • часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - ??1 Стакан
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 7 Ст. ложок

Кількість порцій: 4

Як приготувати Баклажани по-чеченських
Баклажани по-чеченських Баклажани миємо і чистимо, нарізаємо смужками, товщиною в сантиметр. Солимо і перчимо, обсмажуємо в маслі з двох сторін. Баклажани по-чеченських Викладаємо обсмажені баклажани на тарілку, дивіться, щоб не поламалися. Баклажани мають охолонути. Баклажани по-чеченських Тепер робимо соус: сметану змішуємо з подрібненою зеленню, часником і спеціями. Можна взяти хмелі-сунелі або куркуму. Баклажани по-чеченських А тепер остиглі баклажани мажемо соусом. От і все! Наші баклажани по-чеченських готові. Скликаємо гостей і приємного апетиту)
Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Баклажани по-чеченських в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Баклажани по-чеченських - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким!
Категорія: Закуски Переглядів: 335   
Схожі рецепти страв з фото:
Смажені баклажани з часником
Баклажани запечені з овочами
Баклажани по-шанхайський
Баклажани по-польськи
Баклажани по-новому
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.