Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Баклажани по-царськи

Баклажани по-царськи

Баклажани по-царськи
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Пам'ятайте золоті слова з радянського фільму про ікру заморську, баклажанну? З цим рецептом баклажан по-царськи і Ви зможете почастувати своїх гостей цим царським стравою!

Опис приготування:
Існує багато цікавих рецептів з баклажанами, багато з них цілком можуть зійти за царські. Цей рецепт я пригледіла ще давно й не пам'ятаю вже де. Швидше за все це з перської кухні - один з видів дип - густий помазки. Для приготування баклажан по-царськи достатньо двох середніх баклажанів. Раджу також обов'язково додати куркуми - адже ця східна спеція додасть цікавою пікантною нотки. Блюдо відмінно підходить в якості закуски, їсти його можна практично з усім - від шматочків хліба до ситних гарнірів (картопля, наприклад).

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Закуски
Географія кухні: Азіатська, Східна кухні

Інгредієнти:
  • Баклажани - 2 Штуки
  • Помідори - 700 Грам
  • Олія - ??3 Ст. ложки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Томатна паста - 2 Ст. ложки
  • Куркума - 0,5 чайної ложки
  • Лимонний сік - 3 Ст. ложки
  • Оливкова олія - ??2-3 ст. ложок

Кількість порцій: 4

Як приготувати Баклажани по-царськи
Баклажани по-царськи Для початку приготуйте баклажани: розріжте навпіл і запікайте в духовці близько години при 180 С. Баклажани по-царськи Потім розімніть м'якоть баклажанів виделкою. Помідори очистіть від шкірки. Дрібно наріжте. Обсмажте злегка разом з баклажанами. Баклажани по-царськи Тепер обсмажуємо все ще раз, вже разом з томатною пастою, часником і куркумою на оливковій олії. Баклажани по-царськи Перекладаємо суміш у миску, додаємо яйця і перемішуємо. Смажимо вже разом з яйцями хвилин 5, постійно помішуючи, поки яйця не зваряться. Баклажани по-царськи Повинна вийти густа, однорідна маса. Баклажани по-царськи Викладаємо готову баклажанну масу на блюдо. Ось і готові наші баклажани по-царськи! Подавати можна з лавашем і свіжими овочами, як Вашій душі завгодно буде. Смачного!
Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Баклажани по-царськи будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Баклажани по-царськи - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Баклажани по-царськи все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству.
Категорія: Закуски Переглядів: 328   
Схожі рецепти страв з фото:
Простий салат з баклажанів
Баклажани по-сицилійському
Баклажани з часником на зиму
Шашлик по-царськи
Баклажани по-шанхайський
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.