Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Баклажани по-бразильськи

Баклажани по-бразильськи

Баклажани по-бразильськи
Час приготування: 40 хв
Баклажани, сир моцарела і томати - прекрасне поєднання! За рахунок свого прекрасного зовнішнього вигляду, блюдо ризикує потрапити прямо на святковий стіл. Обов'язково приготуйте і здивуєте своїх гостей!

Опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування баклажан по-бразильськи. Оскільки з приготуванням страви все більш-менш зрозуміло, зупинюся детальніше на соусі для цієї страви. Перший варіант: оливкова олія, трохи оцту, сушені помідори й улюблені спеціями. Зверху посипати базиліком і кедровими горішками. Другий варіант: взяти соус для піци за основу, додавши лимонний сік і трохи білого винного оцту. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Закуски
Географія кухні: Північна і Південна Америка/Бразильська

Інгредієнти:
  • Баклажан - 1 Штука
  • Помідор - 1 Штука
  • Сир моцарела - 100 Грам
  • Базилік - 6 Штук (листочків)
  • Олія - ??1 Ст. ложка
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 2

Як приготувати Баклажани по-бразильськи
Баклажани по-бразильськи Баклажани миємо, знімаємо з них шкірку і ріжемо тонкими поздовжніми скибочками. Обсмажуємо скибочки на олії, після чого даємо їм охолонути. Кладемо скибочки баклажана навхрест, зверху викладаємо листочок базиліка, моцарелу і гурток помідора. Баклажани по-бразильськи Звертаємо баклажани конвертиками і ставимо в холодильник на 20 хвилин. Після чого, відправляємо в духовку на 5 хвилин. Баклажани по-бразильськи За бажанням, зверху полийте соусом. Смачного!
Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Баклажани по-бразильськи. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Баклажани по-бразильськи в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я.
Категорія: Закуски Переглядів: 276   
Схожі рецепти страв з фото:
Запечені баклажани
Човники з баклажанів з грибами
Баклажан по-грецьки
Баклажани по-вірменськи на зиму
Баклажани по-новому
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.