Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Абхазька аджика

Абхазька аджика

Абхазька аджика
Час приготування: 30 хв
Для того щоб приготувати справжню абхазьку аджику, нам знадобиться гострий стручковий перець, багато часник, свіжої зелені, спеції та сіль, з'єднавши все це разом, ми отримаємо дивну приправу.

Опис приготування:
Люди, які ніколи не готували абхазьку аджику в домашніх умовах, чомусь вважають, що до її складу неодмінно входить томати або морква, але насправді це не так. Якщо поглянути на традиційний рецепт, то ми побачимо, що в ньому використовується тільки гострий перець, часник, спеції та сіль, звичайно, іноді допускаються і додаткові інгредієнти, я от, наприклад, іноді додаю трохи горіхів. З ними або без них, ця приправа виходить дуже пікантна, ароматна і неймовірно смачна, кращого доповнення до м'яса не знайти. Тому для всіх любителів гострих закусок я пропоную цей класичний рецепт абхазької аджики, обов'язково приготуйте її, впевнена, така аджика сподобається вам.

Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Перець
Блюдо: Закуски/Аджика

Інгредієнти:
  • Перець гострий стручковий - 1 Кілограм
  • Головки часнику - 5 Штук
  • Кинза свіжа - 250 Грам
  • Кріп свіжий - 20 Грам
  • Базилік фіолетовий свіжий - 20 Грам
  • Насіння коріандру - 1 Ст. ложка
  • Хмелі-сунелі - 30 Грам
  • Горіхи волоські - 100 Грам
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 2

Як приготувати Абхазька аджика
Абхазька аджика У традиційних рецептах перець для приготування аджики попередньо в'ялили на сонці, тому ви можете підвісити його на мотузочку на вулиці, нехай повисить кілька днів. Коли перець трохи підсохне, промиваємо його ретельно і висушуємо на паперовому рушнику. Перець тим як почати роботу з гострим перцем обов'язково одягніть рукавички. Абхазька аджика Тепер розрізаємо перець навпіл і видаляємо з нього насіння, відрізаємо плодоніжки. Абхазька аджика Часник чистимо. Абхазька аджика Викладаємо очищений перець в чашу блендера разом з часником і подрібнюємо все. Для цього також можна використовувати м'ясорубку з самою дрібною насадкою. Абхазька аджика Свіжу зелень теж подрібнюємо у блендері і з'єднуємо з перцем. Абхазька аджика Потім за бажанням можна додати трохи волоських горіхів. Абхазька аджика Солимо аджику за смаком. Абхазька аджика Додаємо до неї спеції, гарненько все перемішуємо і залишаємо аджику на пару годинок настоятися. Абхазька аджика Готову аджику можна їсти відразу або розкласти її по банках і поставити на зберігання в холодильник. Приємного вам апетиту!
Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Абхазька аджика, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Абхазька аджика - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу.
Категорія: Закуски Переглядів: 500   
Схожі рецепти страв з фото:
Зелена аджика
Аджика з помідорів
Аджика з хріном
Аджика домашня
Аджика суха
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.