Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Баклажани по-французьки

Баклажани по-французьки

Баклажани по-французьки
Час приготування: 45 хв
Хочете побалувати себе на сніданок смачним французьким овочевим омлетом? Тоді записуємо цей рецепт баклажан по-французьки собі в куховарську книгу!

Опис приготування:
Як і більшість страв французької кухні, баклажани по-французьки - дуже ситне і досить-таки калорійне блюдо. Як відомо, з омлетами взагалі можна всіляко експериментувати. Тому, коли вперше готувала цю страву, навіть не здивувалася присутності в ньому баклажанів. Для приготування баклажан по-французьки Вам буде достатньо одного середнього овоча. Також, можна готувати цю страву і на вечерю. Дивимося нижче рецепт з фото.

Призначення: На сніданок/На вечерю/На швидку руку

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Закуски/Омлет
Географія кухні: Країни Європи/Французька

Інгредієнти:
  • Яйця - 2 Штуки
  • Молоко - 2 Ст. ложки
  • Помідор - 1 Штука
  • Баклажан - 1 Штука
  • Яєчний білок - 1 Штука
  • Картопля - 5 Штук
  • Спеції - За смаком

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Баклажани по-французьки
Баклажани по-французьки Помідори миємо, ріжемо спочатку кружечками, потім четвертинками. Баклажани по-французьки Баклажан ріжемо кружальцями. Баклажани по-французьки Тепер збиваємо яйця з молоком і спеціями. Баклажани по-французьки Обсмажте баклажани трохи з обох сторін, потім залийте їх яйцем. Поверх викладіть помідори. При бажанні можна збризнути соєвим соусом. Баклажани по-французьки Накрийте омлет кришкою, готуємо ще хвилин 5. Картопля помийте і наріжте якими шматочками (я зазвичай роблю соломкою). Змащуємо деко олією, викладаємо на нього картоплю і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 30. Готову картоплю загортаємо в омлет і вуаля - наші баклажани по-французьки готові. Подавати можна з кавою на сніданок, за бажанням окропивши лимонним соком. Смачного)
Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Баклажани по-французьки в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Баклажани по-французьки. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру!
Категорія: Закуски Переглядів: 374   
Схожі рецепти страв з фото:
М'ясо по-французьки в аерогрилі
Картопля по-французьки
Пряний картопля по-французьки
М'ясо по-французьки з фаршем
Омлет по-французьки
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.