Варення з черемхи без кісточок![]() Час приготування: 5 ч. 0 хв Про корисні властивості черемхи знають практично всі, а готувати варення з черемхи без кісточок в домашніх умовах - одне задоволення. Аромат цієї ягоди не залишить байдужим нікого. Опис приготування: Як приготувати варення з черемхи без кісточок? 1. Починаємо готувати варення з підготовки ягід: ретельно обриваємо черемху і акуратно моєму під проточною водою. 2. Підніжки слід видалити, після чого замочіть ягоди на годину в холодній воді. 3. Підготовлені ягоди бланшируємо близько 1-3 хвилин. 4. Тим часом готуємо цукровий сироп, в який відправляємо черемху і доводимо до кипіння. 5. Потім даємо трохи охолонути і зливаємо сироп. Окремо кип'ятимо його ще раз. 6. Відправляємо ягоди в сироп і проробляємо процес ще раз - доводь до кипіння і відставляємо. 7. Під час варіння знімаємо піну, а про готовність варення скажуть м'які ягоди. 8. Все, тепер акуратно розливаємо варення по банках і закочує. Моя свекруха закривала капроновою кришкою і зберігала варення в холодильнику. Я ж закочую кришками і зберігаю в льосі або коморі. Смачного! Призначення: На сніданок/На обід/На природу/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Черемуха Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Варення з черемхи без кісточок самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Варення з черемхи без кісточок. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 329