Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані лисички з цибулею

Мариновані лисички з цибулею

Мариновані лисички з цибулею
Час приготування: 1 ч. 0 хв
А ви знали що вживання лисичок сприяє поліпшенню зору, запобігає запалення очей, зменшує сухість слизових оболонок і шкіри? А тепер пропоную їх смачно замаринувати!

Опис приготування:
Хочу поділитися простим рецептом приготування маринованих лисичок з цибулею. Заготовлені цим способом, вони можуть зберігатися в холодильнику близько місяця. Лисички стануть відмінною закускою до страв з сиру, а також до картопляним і м'ясних страв. Удачи в приготуванні цієї смакоти!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Лук/Гриби/Лисички
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Лисички - 300 Грам
  • Лимон - 1 Штука
  • Оцет - 100 мілілітрів
  • часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Олія - ??За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - 1 Чайна ложка

Кількість порцій: 4

Як приготувати Мариновані лисички з цибулею
Мариновані лисички з цибулею Гриби промийте та висушіть, найбільші наріжте. Мариновані лисички з цибулею У каструлі кип'ятимо 2 літр води, додаємо 1 ч.л. солі і лимонний сік, потім відварюємо в цій воді гриби, 5 хвилин після закипання. Гриби викладіть в баночки для маринування. Мариновані лисички з цибулею Закип'ятіть оцет з додаванням води (на 100 мл.уксуса - 100 мл.води) Мариновані лисички з цибулею У маринад додайте дрібно порізану цибулю і часник, лимонну м'якоть і прянощі (лавровий лист, перець горошком, коріандр). Мариновані лисички з цибулею Тепер додайте масло і сіль за смаком. Прокип'ятіть 5-6 хвилин. Мариновані лисички з цибулею Киплячим маринадом залийте гриби, баночки закрийте. Остудіть і зберігайте в холодильнику. Смачного!
Гідно оцінити Мариновані лисички з цибулею ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Мариновані лисички з цибулею, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу!
Категорія: Заготовки Переглядів: 333   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані лисички без оцту
Мариновані лисички з часником
Мариновані лисички з корицею
Мариновані лисички з яблучним оцтом
Лисички мариновані солоні
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.