Варення з журавлини без цукру![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Цей рецепт приготування варення з журавлини без цукру є досить незвичайним, оскільки замість цукру ми будемо додавати мед. Причому небагато, інакше та сама цікава кислинка журавлини пропаде. Опис приготування: Такий простий рецепт варення з журавлини без цукру добре підходить для випадків, коли варення готується і тут же з'їдається. Але якщо ви плануєте таке варення з журавлини без цукру в домашніх умовах ще й на зиму заготовити, тоді почекайте, поки воно охолоне, а потім ще раз перекипятить, після чого вже можна закочувати в стерильну банку. Виходить дуже смачно! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Ягоди/Журавлина/Мед Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Варення з журавлини без цукру ![]() ![]() ![]() ![]() Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Варення з журавлини без цукру - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Варення з журавлини без цукру в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 332