Мариновані лисички з яблучним оцтом![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Якщо замаринувати лисички з яблучним оцтом - виходить неймовірно смачно. Одного разу замаринувавши гриби цим способом, тепер роблю так постійно. Спробуйте, думаю, вам також доведеться за смаком. Опис приготування: Як приготувати мариновані лисички з яблучним оцтом в домашніх умовах? Яблучний оцет можна приготувати самостійно, хоча простіше купити вже готовий, тим самим заощадивши свій час. Готову консервацію зберігайте в холодильнику. До речі, вживати грибочки можна відразу після приготування. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Лисички Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Мариновані лисички з яблучним оцтом ![]() ![]() ![]() ![]() Мариновані лисички з яблучним оцтом - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Мариновані лисички з яблучним оцтом в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 345