Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані лисички з яблучним оцтом

Мариновані лисички з яблучним оцтом

Мариновані лисички з яблучним оцтом
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Якщо замаринувати лисички з яблучним оцтом - виходить неймовірно смачно. Одного разу замаринувавши гриби цим способом, тепер роблю так постійно. Спробуйте, думаю, вам також доведеться за смаком.

Опис приготування:


Як приготувати мариновані лисички з яблучним оцтом в домашніх умовах? Яблучний оцет можна приготувати самостійно, хоча простіше купити вже готовий, тим самим заощадивши свій час. Готову консервацію зберігайте в холодильнику. До речі, вживати грибочки можна відразу після приготування. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Гриби/Лисички
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Лисички - 1 Кілограм
  • Яблучний оцет - 125 мілілітрів
  • Цукор - 0,5 Ст. ложки
  • Перець горошком - 4 Штуки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1,5 Ст. ложки
  • Гвоздика - 2 Штуки
  • Лавровий лист - 2 Штуки

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Мариновані лисички з яблучним оцтом
Мариновані лисички з яблучним оцтом Банки і кришки простерилизуйте. Мариновані лисички з яблучним оцтом Лисички промийте, найбільші розріжте навпіл. Мариновані лисички з яблучним оцтом Кладемо гриби в каструлю, заливаємо холодною водою. Доводимо до кипіння і варимо ще 10 хвилин, додаємо яблучний оцет, сіль, цукор, лавровий лист, чорний перець і гвоздику. Перемішуємо і варимо ще 15 хвилин. Мариновані лисички з яблучним оцтом Кладемо лисички в банки, закочує і перевертаємо до повного охолодження. Смачного!
Мариновані лисички з яблучним оцтом - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Мариновані лисички з яблучним оцтом в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких.
Категорія: Заготовки Переглядів: 345   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані лисички без оцту
Мариновані лисички з часником
Мариновані лисички з корицею
Мариновані лисички з цибулею
Лисички мариновані солоні
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.