Гливи, мариновані на закуску![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Важко придумати більш відповідну закуску для міцних напоїв, ніж грибочки, особливо якщо вони мариновані. І зараз я розповім вам, як швидко і просто приготувати соковиті і ароматні гливи. Опис приготування: Яка найприголомшливіша закуска на всі випадки життя, яка зробить будь-яке застілля яскравіше і праздничней? Ну, звичайно ж, це грибочки, причому не прості, а саме мариновані, ну або на худий кінець солоні. А якщо цього року зробити заготовки їх них вам не вдалося, не зневіряйтеся, адже я з постачанням розповім вам, як приготувати гливи, мариновані на закуску. Ці чудові грибочки останнім часом продаються цілий рік в магазинах, але на відміну від печериць, у глив більш яскравий грибний смак, тому вони ідеально підходять для маринування. Так що якщо у вас намічається в найближчі дні застілля, то просто приготуйте гливи, мариновані на закуску, в домашніх умовах, і вже через пару днів ці грибочки можна сміливо їсти. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Гливи, мариновані на закуску ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Гливи, мариновані на закуску, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Гливи, мариновані на закуску - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 402