Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Варення з замороженої журавлини

Варення з замороженої журавлини

Варення з замороженої журавлини
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати варення з замороженої журавлини, то цей рецепт вам прийде на допомогу! Щоб не було так кисло, будемо варити його разом з полуницею і доводити до густоти джему.

Опис приготування:
Таке варення із замороженої журавлини в домашніх умовах вже давно стало моїм улюбленим, виходить такий собі кисло-солодкий конфітюр, який зручно додавати в будь-яку випічку або їсти самостійно. Корисно, ароматно, і дуже смачно, знаючи, як зробити варення з замороженої журавлини, ви просто зобов'язані його приготувати!

Призначення: Для дітей

Основний інгредієнт:
Ягоди/Полуниця/Журавлина
Блюдо: Заготовки/Варення
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Журавлина - 800 Грам
  • Полуниця - 200 Грам
  • Цукор - 1 Кілограм

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Варення з замороженої журавлини
Варення з замороженої журавлини 1. Заморожені ягоди засипаємо цукром, залишаємо стояти на ніч. Варення з замороженої журавлини 2. Вранці ставимо на вогонь, як раз виділиться сік і рідина. Доводимо до кипіння, варимо на маленькому вогні ще півгодини. Варення з замороженої журавлини 3. Знімаємо піну, пробуємо на цукор. Акуратно заважаємо. Варення з замороженої журавлини 4. Уварюємо варення до того стану, який вам подобається. Я варю ще півгодини, поки воно зовсім не потемніє і загусне. Варення з замороженої журавлини 5. Переливаємо в стерильні баночки і закочує на зиму!
Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Варення з замороженої журавлини. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Варення з замороженої журавлини у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором.
Категорія: Заготовки Переглядів: 272   
Схожі рецепти страв з фото:
Швидке варення з журавлини
Варення з журавлини без варіння
Варення з журавлини на зиму
Варення з журавлини без цукру
Варення з журавлини на меду
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.