Варення з замороженої журавлини![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Якщо ви ще не знаєте, як приготувати варення з замороженої журавлини, то цей рецепт вам прийде на допомогу! Щоб не було так кисло, будемо варити його разом з полуницею і доводити до густоти джему. Опис приготування: Таке варення із замороженої журавлини в домашніх умовах вже давно стало моїм улюбленим, виходить такий собі кисло-солодкий конфітюр, який зручно додавати в будь-яку випічку або їсти самостійно. Корисно, ароматно, і дуже смачно, знаючи, як зробити варення з замороженої журавлини, ви просто зобов'язані його приготувати! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Ягоди/Полуниця/Журавлина Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Варення з замороженої журавлини ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Варення з замороженої журавлини. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Варення з замороженої журавлини у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 272