Ікра з гарбуза на зиму![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Це дуже смачна і корисна ікра з гарбуза на зиму. Таку ікру можна вживати, не тільки в якості закуски, але і як соус до макаронів, курці, котлет або м'ясу. Універсальна закуска! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування ікри з гарбуза на зиму. Для приготування, я використовував мускатну гарбуз, її легко впізнати за витягнутому тілу і яскраво-помаранчевій м'якоті. До того ж, вона неймовірно солодка. Готову ікру ви можете вживати відразу, а можете розфасувати по стерилізованим баночках і залишити на зиму. Ця закуска неймовірно гарна, не тільки з хлібом, але і як соус до м'яса, птиці або макаронних виробів. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Ікра з гарбуза на зиму ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Ікра з гарбуза на зиму в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Ікра з гарбуза на зиму. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 617