Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Консервовані смажені лисички

Консервовані смажені лисички

Консервовані смажені лисички
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Ця страва припаде до смаку тим, хто обожнює смажені гриби, а зокрема - лисички. Але ми підемо ще далі, адже смак улюблених грибів можна зберегти, законсервувавши їх на зиму або просто на потім!

Опис приготування:
Це простий рецепт приготування консервованих смажених лисичок. Готується все гранично просто, гриби промиваємо і очищаємо від сміття, потім варимо в підсоленій воді 15 хвилин. Після варіння обсмажуємо лисички на сковороді з додаванням цибулі, солі, перцю і вершкового масла. Залишилося тільки закрити і остудити консервацію, зберігати в холодильнику. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Гриби/Лисички
Блюдо: Заготовки/Консервація

Інгредієнти:
  • Лисички - 1 Кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 Штуки
  • Масло вершкове - 2 ст. ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Консервовані смажені лисички
Консервовані смажені лисички Лисички ретельно промийте під холодною водою, очистіть їх від лісового сміття і плівок. Потім відварити в підсоленій воді 15 хвилин, у воду можна кинути половинку ріпчастої цибулі і кілька горошин перцю. Консервовані смажені лисички Розігрійте на сковороді вершкове масло, обсмажте в ньому грибочки, коли сік з грибів почне випаруються - додайте нарізану кільцями цибулю, смажте до м'якості. Додайте ще вершкового масла, перець і сіль за смаком. Консервовані смажені лисички Розкладіть лисички з цибулею в стерилізовані баночки, зверху влийте масло зі сковорідки. Закрийте кришками і дайте банкам охолонути. Консервацію зберігайте в холодильнику. Смачного!
Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Консервовані смажені лисички швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Консервовані смажені лисички - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі!
Категорія: Заготовки Переглядів: 431   
Схожі рецепти страв з фото:
Лисички смажені
Лисички з картоплею смажені
Смажені лисички з цибулею
Лисички, смажені з яйцем
Лисички, смажені в сметані
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.