Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Грузді, солоні в бочці

Грузді, солоні в бочці

Грузді, солоні в бочці
Час приготування: 23 дн. 18 ч. 0 хв
Хочу вас познайомити з класичним рецептом груздів, солоних в бочці, так готували навіть не наші бабусі, а далекі предки. Дуже смачно вийшло, так що якщо вдома є бочонок - рекомендую спробувати!

Опис приготування:
При використанні такого рецепта приготування груздів, солоних в бочці, потрібно ретельно познайомиться з характеристиками матеріалу вашого барила - а то ж гриби і окислитись можуть! Так що будьте акуратніше і зробіть все якісно - не пошкодуєте, смачніше грузді, солоні в бочці, в домашніх умовах у мене не виходили!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Грузді
Блюдо: Заготовки/Соління
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Грузді - 2 Кілограма
  • Сіль - 100 Грам
  • Часник - За смаком
  • Листя хрону - За смаком
  • Листя вишні - За смаком

Кількість порцій: 5-7

Як приготувати Грузді, солоні в бочці
Грузді, солоні в бочці 1. Гриби дуже ретельно помиємо і почистимо. Грузді, солоні в бочці 2. Заливаємо холодною підсоленою водою і тримаємо під легким гнітом два дні, міняючи воду два рази на день. Грузді, солоні в бочці 3. Викладаємо на дно бочки часник, спеції і додаємо промиті гриби, пересипаючи їх з сіллю. Грузді, солоні в бочці 4. Тепер потрібен гніт посильніше, та ще й кришкою барила зверху притиснути. Зберігаємо в холодному місці і через 2 дні підкладаємо нові, тому гриби осідають. Коли бочка заповниться, виносимо її в льох на місяць-півтора. Грузді, солоні в бочці 5. Подаємо грибочки до будь-якого застілля! Аромат приголомшливий!
Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Грузді, солоні в бочці в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Грузді, солоні в бочці - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким!
Категорія: Заготовки Переглядів: 388   
Схожі рецепти страв з фото:
Грузді солоні без варіння
Солоні грузді холодним способом
Маслюки, солоні в бочці
Грузді солоні мариновані
Грузді солоні консервовані
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.