Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Маринований селера

Маринований селера

Маринований селера
Час приготування: 30 хв
Оригінальний і простий рецепт маринованого селери - те, що потрібно, якщо шукаєте нові пікантні і вишукані закуски з овочів! Смак вас приємно здивує, і взимку ви явно зрадієте, відкривши баночку!

Опис приготування:
Я розповім вам, як приготувати маринований селера, - заготівля незвичайна, але дуже смачна! Добре підійде кмясним страв і гарнірів, а ще вона може зберігатися в холодильнику дуже-дуже довго, якщо не з'їсти за один вечір, звичайно :) Спробуйте цей рецепт приготування маринованого селери обов'язково!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Селера
Блюдо: Заготовки/Маринування
Географія кухні: Російська кухня
Дієта: Пісні страви

Інгредієнти:
  • Селера - 500 Грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Оцет яблучний - 150 мілілітрів
  • часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист - 1 Штука
  • Перець горошком - 10 Штук

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Маринований селера
Маринований селера 1. Селера миємо, чистимо, і ріжемо дрібними шматочками. Маринований селера 2. Робимо маринад. У воді розводимо сіль, разом з оцтом і нарізаним дрібно часником, лаврушкой і перцем. Доводимо до кипіння. Маринований селера 3. Кидаємо в окріп селера, тримаємо 3-4 хвилини, вимикаємо вогонь, і, не дістаючи селера, охолоджуємо. Маринований селера 4. Дістаємо з маринаду, і обсушуємо рушником. Маринований селера 5. Складаємо селера в стерильну банку разом з приправами на вибір. Рослинна олія розігріваємо, заливаємо селера, і закриваємо банку кришкою. Маринований селера 6. Таку заготовку можна закатати на зиму, або ж просто зберігати в холодильнику, а подавати з зеленню та оливками. Незвично і смачно!
Маринований селера - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Маринований селера в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких.
Категорія: Заготовки Переглядів: 431   
Схожі рецепти страв з фото:
Селера з фенхелем
Маринований дайкон
Суп з селери
Селера запечений
Варену селеру
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.