Варення з ревеню з лимоном![]() Час приготування: 1 дн. 14 ч. 0 хв А ви знаєте, що лимон, як і інші цитрусові, відмінно підкреслює і підсилює природний смак ревеню. Так давайте ж приготувати смачні варення з ревеню з лимоном, впевнена, воно сподобається вам. Опис приготування: Я не дуже люблю звичайне варення, так як, на мій погляд, іноді воно буває занадто солодке, тому для себе і своєї сім'ї я роблю варення з ревеню з лимоном в домашніх умовах. У самого ревеню досить цікавий трохи терпкий смак з кислинкою, якщо додати до нього ще й лимон, то вийде незвично і вельми цікаве варення і зовсім не нудотний. Я заготовлюю його досить багато, іноді правда замість лимона додаю апельсин або імбир, в будь-якому варіанті виходить чудове частування. А ще цей рецепт приготування варення з ревеню з лимоном придасться для тих, хто любить домашню випічку, адже з такого варення виходить відмінна начинка для пирогів і пиріжків, а так само різних слоек. Обов'язково спробуйте його приготувати, ви не пошкодуєте про витрачений час і силах, я вам обіцяю. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Ревінь Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Варення з ревеню з лимоном ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Варення з ревеню з лимоном, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Варення з ревеню з лимоном. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 298