Варення з черемхи з кісточками![]() Час приготування: 19 ч. 0 хв Найчастіше варення з черемхи з кісточками в домашніх умовах готують саме за цим рецептом. Дуже всім раджу, оскільки рецепт заслуговує уваги і є дуже простим. Опис приготування: 1. Підготувати гарненько ягоди: відокремити від гілочки, перебрати і ретельно вимити. 2. Я зазвичай Бланшируйте такі ягідки, але не більше 2 хвилин. 3. Поки черемха остигає, готуємо цукровий сироп, яким через 10 хвилин варіння заливаємо наші ягоди. 4. Доводимо варення до кипіння і знімаємо з вогню і так проробляємо ще 3 рази. 5. Наприкінці розливаємо гарячу масу по стерилізованим баночках і закочує. Я зазвичай на ніч накриваю їх теплою ковдрою, а вже вранці ховаю в комору. Призначення: На сніданок/На обід/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Черемуха Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Варення з черемхи з кісточками - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Варення з черемхи з кісточками в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Варення з черемхи з кісточками смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 291