Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Варення з лісової горобини

Варення з лісової горобини

Варення з лісової горобини
Час приготування: 19 ч. 0 хв
Неймовірно смачне варення з лісової горобини в домашніх умовах приготувати зовсім нескладно. Краще брати свіжу ягоду - в ній більше вітамінів, але морожена горобина також підійде.

Опис приготування:
Я представила класичний рецепт варення з лісової горобини, який відомий ще з давніх часів. Виходить ласощі смачним і найголовніше - неймовірно корисним. У цій ягоді комора вітамінів, а в варення за цим рецептом вона не втрачає своїх властивостей.


Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок

Основний інгредієнт:
Ягоди/Горобина
Блюдо: Заготовки/Варення
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Горобина - 1 Кілограм
  • Цукор - 1,7 Кілограма
  • Вода - 600 мілілітрів

Кількість порцій: 20

Як приготувати Варення з лісової горобини
Варення з лісової горобини 1. Щоб приготувати варення з лісової горобини в домашніх умовах, я беру завжди горобину свіжу, а моя свекруха використовує і морожену. Отже, для початку відокремте ягоди і замочіть їх на 10 хвилин. Після цього ретельно вимийте ягоди і відкиньте на друшляк. Варення з лісової горобини 2. У цей час робимо сироп, доводимо його до кипіння і кидаємо в нього ягоди. Відставляємо наше ласощі на ніч, не забуваючи накрити рушником. Варення з лісової горобини 3. На наступний день доводимо наше варення до кипіння і Томім на повільному вогні не більше 20 хвилин. Ось таким воно має виглядати, а густота залежить від кількості цукру. Варення з лісової горобини 4. Тепер відправляємо варення в стерилізовані банки і закочує. Зберігати ласощі найкраще в темному і прохолодному місці.

У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Варення з лісової горобини - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Варення з лісової горобини в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Варення з лісової горобини смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству.
Категорія: Заготовки Переглядів: 296   
Схожі рецепти страв з фото:
Варення з горобини (київський)
Варення з горобини
Варення з горобини на зиму
Варення з чорноплідної горобини
Варення з горобини з медом
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.