Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Варення з черемхи через м'ясорубку

Варення з черемхи через м'ясорубку

Варення з черемхи через м'ясорубку
Час приготування: 19 ч. 0 хв
Червона черемха візуально схожа на вишню, особливо у вигляді варення. Щоб приготувати варення з черемхи через м'ясорубку в домашніх умовах, вам потрібно буде попрацювати.

Опис приготування:
Повозитися з цим варенням звичайно потрібно, але результат просто вражає. У кісточках, як відомо, зазвичай найбільше міститься вітамінів і корисних речовин. Ось чому я зазвичай готую його саме за цим рецептом. Сьогодні вирішила поділитися ним з вами.

Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок

Основний інгредієнт:
Ягоди/Черемуха
Блюдо: Заготовки/Варення

Інгредієнти:
  • Червона черемха - 1 Кілограм
  • Цукор - 1 Кілограм

Кількість порцій: 20

Як приготувати Варення з черемхи через м'ясорубку
Варення з черемхи через м'ясорубку 1. Для багатьох збирати черемху - важка праця. Дійсно, ця ягода вимагає до себе особливої ??уваги. Після її збору болить все: руки, шия і втомлюються плечі, але відкривши взимку баночку цих ласощів, забуваєш про все. Отже, помийте ретельно наші ягідки, прибравши все сміття. Варення з черемхи через м'ясорубку 2. Тепер ретельно миємо й даємо стекти зайвої рідини. Спочатку я мою її в тазу, а після вже в друшляку - так надійніше. Варення з черемхи через м'ясорубку 3. Пропускаємо через м'ясорубку два рази разом з кісточками. Важливо! Подрібнювати блендером ягоди не рекомендується, тільки м'ясорубка! Варення з черемхи через м'ясорубку 4. Ось така вийшла маса (до неї можна додати цукор і відправити в морозилку - буде готова начинка для пирога). Тепер цю масу нам потрібно буде відправляти в таз і на вогонь. Чим більше разів виженете через м'ясорубку ягоди, тим менше будуть відчутні кісточки. Варення з черемхи через м'ясорубку 5. Ставимо на вогонь наше варення і варимо його так: доводимо до кипіння і знімаємо, даємо охолонути, після чого повторюємо процедуру ще 4 рази. У мене на приготування варення з черемхи через м'ясорубку в домашніх умовах йде зазвичай до 7 годин, але в проміжках, поки воно остигає, я займаюся своїми справами або просто відпочиваю. Проваривши його до готовності, розливаємо по банках і перевертаємо їх, гарненько укутавши. Вранці можете сміливо прибирати ласощі в льох або комору.

Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Варення з черемхи через м'ясорубку вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Варення з черемхи через м'ясорубку, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь!
Категорія: Заготовки Переглядів: 307   
Схожі рецепти страв з фото:
Варення з черемхи
Варення з черемхи з кісточками
Варення з черемхи на зиму
Варення з перекрученої черемхи
Варення з чорної черемхи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.