Варення з ревеню з апельсином![]() Час приготування: 1 ч. 30 хв Хоча до зимових холодів ще довго, але вже зараз можна приступати до приготування заготовок. Найперше літній варення ми зробимо з ревеню з додаванням апельсинів. Незвично і неймовірно смачно. Опис приготування: Якщо вам пощастило, так само як і мені, і у вас є свій город, але якому вже якраз виріс і дозрів ревінь, то пора починати готувати варення з ревеню з апельсином в домашніх умовах. Я вже не знаю в кого як, але для мене таке варення найсмачніше на світі, бо мені шалено подобається кислуватий смак ревеню, а з апельсинами виходить взагалі відмінно. Ось дістанеш восени або взимку баночку такого ласощі, з'ївши пару ложечок з чаєм і відразу настрій піднімається. А які з цим варенням виходять пироги - просто смакота, а ще пиріжки і багато інших ласощів. Загалом, з цим простим рецептом варення з ревеню з апельсином ви можете всю зиму насолоджуватися смачним частуванням і готувати для своїх рідних відмінну випічку. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Ревінь Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Варення з ревеню з апельсином ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Варення з ревеню з апельсином самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Варення з ревеню з апельсином - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 432