Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані лисички без оцту

Мариновані лисички без оцту

Мариновані лисички без оцту
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Якщо ви любитель лисичок, пропоную відмінний спосіб, як можна замаринувати гриби без оцту. Ця закуска прекрасно зберігається в холодильнику, але не дуже довго, адже грибочки такі смачні =)

Опис приготування:
Хочу з вами поділиться класичним рецептом приготування лисичок, маринованих без оцту. Ніяких особливих секретів тут немає, лисички миємо, чистимо, варимо. Потім готуємо маринад з води, цукру, солі, лимонної кислоти і спецій. Гриби варяться в маринаді і відразу після варіння закладаються в баночки. Зберігати консервацію потрібно в прохолодному місці, краще всього в холодильнику або погребі. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Гриби/Лисички
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Лисички - 1 Кілограм
  • Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. ложки
  • Сіль - 1 Ст. ложка
  • Гвоздика - 3-4 Штук
  • Перець горошком - 4-6 Штук
  • Лавровий лист - 2-3 Штук

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Мариновані лисички без оцту
Мариновані лисички без оцту Лисички миємо й очищаємо від лісового сміття. Потім відварюємо в підсоленій воді 20 хвилин, після чого знову промиваємо під холодною водою. Мариновані лисички без оцту Приготуємо маринад. У каструлю налийте 700 мл води, засипте 1 ст.л. солі і 2 ст.л. цукру. Доводимо до кипіння, додаємо лисички і спеції, ще раз даємо закипіти і варимо 10 хвилин, в самому кінці додаємо лимонну кислоту. Мариновані лисички без оцту У попередньо стерилізовані баночки закладаємо гриби і заливаємо їх маринадом, потім закриваємо і перевертаємо баночки до повного охолодження. Зберігати консервацію потрібно в холодильнику. Смачного!
За цим рецептом приготувати Мариновані лисички без оцту дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Мариновані лисички без оцту просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені.
Категорія: Заготовки Переглядів: 344   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані лисички з часником
Мариновані лисички з корицею
Мариновані лисички з цибулею
Мариновані лисички з яблучним оцтом
Лисички мариновані солоні
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.