Мариновані лисички без оцту![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Якщо ви любитель лисичок, пропоную відмінний спосіб, як можна замаринувати гриби без оцту. Ця закуска прекрасно зберігається в холодильнику, але не дуже довго, адже грибочки такі смачні =) Опис приготування: Хочу з вами поділиться класичним рецептом приготування лисичок, маринованих без оцту. Ніяких особливих секретів тут немає, лисички миємо, чистимо, варимо. Потім готуємо маринад з води, цукру, солі, лимонної кислоти і спецій. Гриби варяться в маринаді і відразу після варіння закладаються в баночки. Зберігати консервацію потрібно в прохолодному місці, краще всього в холодильнику або погребі. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Лисички Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Мариновані лисички без оцту ![]() ![]() ![]() За цим рецептом приготувати Мариновані лисички без оцту дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Мариновані лисички без оцту просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 344