Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Варення з абрикосів на зиму

Варення з абрикосів на зиму

Варення з абрикосів  на зиму
Час приготування: 5 ч. 0 хв
Кожен з нас, мабуть, любить варення з абрикосів на зиму в домашніх умовах. Ці ласощі стало вже традиційним на нашому столі, тому я пропоную його класичний рецепт приготування.

Опис приготування:
У нашій сім'ї дуже люблять абрикосове варення, а готую я його завжди по-різному. На цей раз вирішила зробити варення за класичним рецептом і не дуже густе. Варила я його близько 5 годин - доводила до кипіння і знімала з вогню, а після охолодження повторювала процедуру тричі. Не забувайте знімати піну під час варіння і постійно його помішуйте, щоб не пригоріло.

Призначення: На обід/Для дітей/На полуденок

Основний інгредієнт:
Фрукти/Абрикос
Блюдо: Заготовки/Варення
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Абрикоси - 2 Кілограма
  • Цукор - 1 Кілограм

Кількість порцій: 20

Як приготувати Варення з абрикосів на зиму
Варення з абрикосів  на зиму 1. Щоб приготувати варення з абрикосів на зиму в домашніх умовах потрібно всього два компоненти - плоди і цукор. Вимийте ретельно наші абрикоси, розділіть їх на половинки і видаліть кісточки. Варення з абрикосів  на зиму 2. Тепер засипте цукром, накрийте рушником і залиште на добу. За цей час абрикоси пустять сік і цукор розтане. Варення з абрикосів  на зиму 3. Варять його все по-різному ... Якщо ви хочете отримати джем або конфітюр варіть його три дні (довести до кипіння і зняти з вогню), а для звичайного варення достатньо три підходи по 15 хвилин. Не забувайте постійно заважати варення. Варення з абрикосів  на зиму 4. Ось і все, тепер розливаємо варення по стерилізованим банкам, перевертаємо догори дном і гарненько вкутуємо. На наступний день можете відправляти варення в льох або комору чекати своєї черги.

Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Варення з абрикосів на зиму. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Варення з абрикосів на зиму. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів.
Категорія: Заготовки Переглядів: 458   
Схожі рецепти страв з фото:
Варення з абрикосів
Варення з абрикосів в духовці
Варення з абрикосів часточками
Варення з абрикосів в аерогрилі
Варення з абрикосів асорті
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.