Мариновані патісони з лимонною кислотою![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Легка вечеря або святковий обід, однозначно, мариновані патисони будуть актуальними за будь-яким столом і в будь-якій компанії. Легкі, хрусткі з неповторним остреньким присмаком, завжди нарозхват! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування маринованих патисонів з лимонною кислотою. Замість оцту, я використовував лимонну кислоту, вийшло, як мінімум не гірше. Із зазначених інгредієнтів виходить, приблизно чотири літрових баночки маринованих патисонів. Гарного дня і успішного приготування цієї чудесної закусочка! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок/Патисони Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Мариновані патісони з лимонною кислотою ![]() ![]() ![]() ![]() За цим рецептом приготувати Мариновані патісони з лимонною кислотою дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Мариновані патісони з лимонною кислотою просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 596