Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані патісони з лимонною кислотою

Мариновані патісони з лимонною кислотою

Мариновані патісони з лимонною кислотою
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Легка вечеря або святковий обід, однозначно, мариновані патисони будуть актуальними за будь-яким столом і в будь-якій компанії. Легкі, хрусткі з неповторним остреньким присмаком, завжди нарозхват!

Опис приготування:
Це класичний рецепт приготування маринованих патисонів з лимонною кислотою. Замість оцту, я використовував лимонну кислоту, вийшло, як мінімум не гірше. Із зазначених інгредієнтів виходить, приблизно чотири літрових баночки маринованих патисонів. Гарного дня і успішного приготування цієї чудесної закусочка!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок/Патисони
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Патисони - 1 Кілограм
  • Коріння хріну - 4 Штуки
  • Часник - 8 зубчиків
  • Чорний перець горошком - 12 Штук
  • Гвоздика - 12 Штук
  • Лавровий лист - 1 Штука
  • Кріп - За смаком
  • Листя - За смаком (вишня і смородина)
  • Лимонна кислота - 4 чайні ложки
  • Сіль - 4 Ст. ложки
  • Цукор - 2 Ст. ложки

Кількість порцій: 4

Як приготувати Мариновані патісони з лимонною кислотою
Мариновані патісони з лимонною кислотою Підготуйте необхідні інгредієнти. Мариновані патісони з лимонною кислотою У стерилізовані баночки кладемо: очищений і порізаний корінь хрону, часник - 2 часточки, перець - 3 горошку, гвоздику - 3 шт., Порізані крупно патисони. Заливаємо все окропом, накриваємо кришками і даємо постояти 10 хвилин. Мариновані патісони з лимонною кислотою Воду з банок зливаємо в каструлю, додаємо чотири столові ложки солі, дві столові ложки цукру, лавровий лист, лист вишні та смородини, парасольку кропу. Всі кип'ятимо 5 хвилин. Мариновані патісони з лимонною кислотою У кожну банку засипте трохи менше 1 ч.л. лимонної кислоти, зверху залийте процідженим маринадом (без зелені). Закрийте банки кришками і переверніть до повного охолодження укутавши в ковдру. Смачного!
За цим рецептом приготувати Мариновані патісони з лимонною кислотою дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Мариновані патісони з лимонною кислотою просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені.
Категорія: Заготовки Переглядів: 596   
Схожі рецепти страв з фото:
Патисони, мариновані з помідорами
Патисони, мариновані на зиму
Мариновані гливи з лимонною кислотою
Патисони, мариновані без стерилізації
Патисони, мариновані шматочками
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.