Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані лисички з часником

Мариновані лисички з часником

Мариновані лисички з часником
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Ну от і прийшов сезон збору грибів, відповідно і їх заготівлі на зиму. Пропоную маринувати грибочки з часником, виходить дуже смачно, як мені здається. Адже не дарма ж я їх готую щороку!

Опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування маринованих лисичок з часником. Поділюся з вами холодним способом маринування грибів. Інгредієнти я брав з розрахунку на 1 літр води, якого вистачить на 2 банки по 0,5 літра. Не поспішайте відкривати консервацію, лисичкам потрібно якийсь час, щоб просочитися маринадом, чим довше - тим краще. Гарного дня і вдалого приготування!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Часник/Гриби/Лисички
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Лисички - 1 Кілограм
  • Цукор - 2 чайні ложки
  • Сіль - 3 чайні ложки
  • Перець горошком - 5 Штук
  • Лавровий лист - 1 Штука
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Гвоздика - 2 Штуки
  • Оцет - 2 чайні ложки

Кількість порцій: 2

Як приготувати Мариновані лисички з часником
Мариновані лисички з часником Лисички потрібно ретельно перебрати і промити. Мариновані лисички з часником Готуємо маринад. Кип'ятимо воду і додаємо в неї: цукор, сіль, перець (горошком), лавровий лист, часник, цибуля ріпчаста, гвоздику і 70% оцет. Після чого кип'ятимо ще пару хвилин і вимикаємо вогонь. Мариновані лисички з часником Грибочки відварити в підсоленій воді 15 хвилин. Мариновані лисички з часником Відкиньте гриби на друшляк, воду злийте. Мариновані лисички з часником Закладаємо гриби в стерилізовані баночки, заливаємо зверху остиглим маринадом. Закриваємо кришками і ставимо на зберігання в прохолодне місце. Смачного!
Спробуйте приготувати Мариновані лисички з часником в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Мариновані лисички з часником можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів!
Категорія: Заготовки Переглядів: 513   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані лисички без оцту
Мариновані лисички з корицею
Мариновані лисички з цибулею
Мариновані лисички з яблучним оцтом
Лисички мариновані солоні
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.