Варення зі слив без кісточок![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Я дуже люблю варення, але з усіх виділяю саме сливове. Тому хочу поділитися з вами простим рецептом приготування варення зі слив без кісточок. Опис приготування: Готуємо варення зі слив без кісточок в домашніх умовах: 1. Зливи моєму в холодній воді, видаляємо кісточки. 2. Розміщуємо сливи в каструлю, заливаємо трохи води і засипаємо цукор. Варимо сливи до розм'якшення. 3. Знімаємо сливову масу з вогню. Збиваємо її блендером до однорідності. 4. Чистимо банани і їх теж збиваємо блендером. Отриману кашку додаємо в сливову масу. Додати столову ложку какао. 5. Тепер покладемо волоський горіх в кип'ячену воду на кілька хвилин. Відкинемо горіхи на друшляк. Очищаємо горіхи від шкірки, щоб у варення не було присмаку гіркоти. 6. Волоський горіх розламуємо на кілька частин і додаємо в варення. 7. Ставимо все в каструлю на середній вогонь. Даємо закипіти, зменшуємо вогонь до малого і залишаємо на 5 хвилин постійно помішуючи. Якщо варення дуже густе можна додати кип'яченої води. 8. Варення готове, залишилося тільки дати йому охолонути. Приємного апетиту! Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Слива Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Гідно оцінити Варення зі слив без кісточок ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Варення зі слив без кісточок, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 330