Підосичники, смажені на зиму![]() Час приготування: 3 ч. 0 хв Готувати ці гриби можна по-різному. На цей раз ми з бабусею вирішили зробити підосичники, смажені на зиму в домашніх умовах. Вийшла чудова закуска на будь-який святковий стіл. Опис приготування: Приготувати таку закуску зовсім нескладно, а ваші кулінарні старання гідно оцінять навіть самі примхливі гості. Гриби на зиму підійдуть до овочів і каш, а також до картоплі пюре. Спробуйте і ви не пошкодуєте! Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Красноголовці Блюдо: Заготовки/Закуски/Консервація Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Красноголовці, смажені на зиму ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Гідно оцінити Красноголовці, смажені на зиму ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Красноголовці, смажені на зиму, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Заготовки
Переглядів: 294