Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Підосичники, смажені на зиму

Підосичники, смажені на зиму

Красноголовці, смажені на зиму
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Готувати ці гриби можна по-різному. На цей раз ми з бабусею вирішили зробити підосичники, смажені на зиму в домашніх умовах. Вийшла чудова закуска на будь-який святковий стіл.

Опис приготування:
Приготувати таку закуску зовсім нескладно, а ваші кулінарні старання гідно оцінять навіть самі примхливі гості. Гриби на зиму підійдуть до овочів і каш, а також до картоплі пюре. Спробуйте і ви не пошкодуєте!

Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Гриби/Красноголовці
Блюдо: Заготовки/Закуски/Консервація
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Красноголовці - 1 Кілограм
  • Цибуля - 1 Штука
  • Сіль і перець - За смаком

Кількість порцій: 10

Як приготувати Красноголовці, смажені на зиму
Красноголовці, смажені на зиму 1. Прекрасний гриб - підосичники. Його готують все по-різному. Я пропоную сьогодні класичний рецепт красноголовців, смажених на зиму. Красноголовці, смажені на зиму 2. Нарізаємо гриби на 4 частини і замочуємо у воді. Через годину відправляємо їх варитися в підсолену воду і через годину відкидаємо на друшляк. Красноголовці, смажені на зиму 3. Відправляємо гриби смажитися, солимо і перчимо до смаку. Обов'язково накриваємо кришкою і час від часу помішувати. Красноголовці, смажені на зиму 4. Коли википить вся вода, додаємо дрібно нарізану цибулю. Смажимо до готовності цибулі з закритою кришкою. Красноголовці, смажені на зиму 5. От і все, тепер можна відправляти в банки і стерилізувати близько 5-7 хвилин. Закочуємо і відправляємо в комору або льох. Такі підосичники, смажені на зиму в домашніх умовах, можна їсти і відразу після приготування.

Гідно оцінити Красноголовці, смажені на зиму ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Красноголовці, смажені на зиму, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу!
Категорія: Заготовки Переглядів: 294   
Схожі рецепти страв з фото:
Маслюки, смажені на зиму
Підосичники, смажені з цибулею
Підосичники в мультиварки
Підберезники, смажені на зиму
Підосичники на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.