Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані гливи з лимонною кислотою

Мариновані гливи з лимонною кислотою

Мариновані гливи з лимонною кислотою
Час приготування: 50 хв
Відмінний, перевірений багатьма класичний рецепт маринованих глив з лимонною кислотою припаде до смаку всім тим, хто не любить в заготовках нічого зайвого. Тут же отримаємо ніжний грибний смак!

Опис приготування:
Такі мариновані гливи з лимонною кислотою в домашніх умовах найкраще зберігаються в холодильнику, от тільки з'їдаються майже відразу, аж надто смачні! Так що не зможу вам сказати, як довго така заготовка не псується, але от як зробити мариновані гливи з лимонною кислотою розповім із задоволенням!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Гливи
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Гливи - 2 Кілограма
  • Лимонна кислота - 15 Грам
  • Сушений кріп стеблами - 5 Штук
  • Перець горошком - 10 Штук
  • Гвоздика - 10 Штук
  • Сіль - 4 Ст. ложки
  • Цукор - 2 Ст. ложки
  • Оцет винний - 2 Ст. ложки

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Мариновані гливи з лимонною кислотою
Мариновані гливи з лимонною кислотою 1. Гливи моєму, акуратно очистимо від сміття і дрібно нарізаємо. Мариновані гливи з лимонною кислотою 2. Засипаємо підготовлені гриби у велику каструлю, додамо кріп, перець і гвоздику. Мариновані гливи з лимонною кислотою 3. Тепер додамо воду, щоб покривала гриби, і як тільки вона закипить - додамо сіль, цукор і лимонну кислоту. Мариновані гливи з лимонною кислотою 4. Перемішаємо гриби, щоб сухі компоненти розчинилися. Потім знову доводимо до кипіння і додамо оцет. Мариновані гливи з лимонною кислотою 5. Варимо ще 20-30 хвилин на слабкому вогні, і закочує в стерильні банки на зиму, додавши в кожну по столовій ложці олії.

Цей смачний Мариновані гливи з лимонною кислотою ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Мариновані гливи з лимонною кислотою з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Мариновані гливи з лимонною кислотою. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія!
Категорія: Заготовки Переглядів: 457   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані гливи в мультиварки
Мариновані патісони з лимонною кислотою
Мариновані гливи по-корейськи
Мариновані гливи за 30 хвилин
Мариновані гливи на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.