Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Кабачки по-прибалтійських

Кабачки по-прибалтійських

Кабачки по-прибалтійських
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Нарешті настав той час, коли свіжі кабачки продаються повсюдно майже за безцінь, тому я пропоную вам, крім смачних страв на кожен день, приготувати кабачки по-прибалтійських на зиму.

Опис приготування:
Я думаю, багато хто любить кабачки і з нетерпінням чекають річний овочевий сезон, щоб вдосталь наїсться стравами зі свіжих кабачків і не тільки. Але не варто забувати і про заготовках, адже завдяки їм ми навіть у зимовий час зможемо насолоджуватися смаком улюблених овочів. І сьогодні я хочу поділитися з вами отличнейшим рецептом кабачків по-прибалтійських, які дуже просто приготувати. Я завжди роблю пару баночок таких кабачків, адже взимку вони відмінно доповнюють будь-яку страву і на святковому столі є чудовою закускою. Обов'язково приготуйте і ви заготовку у цій простому рецептом кабачків по-прибалтійських і я сподіваюся, що це блюдо сподобається вам, як і мені.

1) Для початку гарненько промиваємо кабачки під проточною водою, потім нарізаємо їх на невеликі кубики, посипаємо сіллю і залишаємо на 2 годинки просочитися.

2) Коли час буде підходити до кінця, можна приступати до приготування маринаду, для цього ми змішуємо оцет, цукор, рослинна олія і подрібнений часник.

3) Тепер віджимаємо кабачки і викладаємо їх в попередньо простерилізовані банки, заливаємо їх приготовленим маринадом.

4) Прикриваємо банки кришками і стерилізуємо кабачки 10 хвилин, якщо вони в літрових банках, і 20, якщо в трилітрових. Після цього закочує кришки, перевертаємо банки дном вгору і залишаємо кабачки в такому положенні до повного охолодження.

Тепер ви знаєте, як закатати кабачки по-прибалтійських, так що обов'язково спробуйте зробити таку страву в цьому році. Приємного всім апетиту!



Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Заготовки

Інгредієнти:
  • Кабачок - 3 Кілограма
  • Часник - 200 Грам
  • Сіль - 0,5 Склянки
  • Олія - ??1 Стакан
  • Цукор - 1,5 склянки
  • Оцет 5% - 1 Стакан

Кількість порцій: 4
На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Кабачки по-прибалтійських -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Кабачки по-прибалтійських будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок.
Категорія: Заготовки Переглядів: 322   
Схожі рецепти страв з фото:
Кабачки по-корейськи
Кабачки з майонезом на зиму
Кабачки консервовані на зиму
Кабачки з помідорами на зиму
Кабачки по-польськи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.