Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані маслюки без закачування

Мариновані маслюки без закачування

Мариновані маслюки без закачування
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Початок вересня - період збору маслюків, а якщо вам пощастило, як і мені назбирати пару відер цих чудових грибочків, рекомендую їх замаринувати на зиму, виходить дуже смачно!

Опис приготування:
До вашої уваги простий рецепт приготування маринованих маслюків без закачування. Готові маслюки зберігаються в холодному приміщенні, це може бути льох або підвал, але простіше всього зберігати, звичайно ж, в холодильнику. Маслюки стануть прекрасною закускою на святковий стіл і не тільки. Гарного вам настрою!

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Гриби/Маслюки
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Маслюки - 1 Кілограм
  • Сіль - 2 Ст. ложки
  • Оцет - 1,5 Ст. ложки
  • Цукор - 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист - 4 Штуки
  • Перець горошком - 6 Штук
  • часник - 4 зубчики

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Мариновані маслюки без закачування
Мариновані маслюки без закачування Чистимо і моєму маслюки, потім відварюємо в підсоленій киплячій воді 10 хвилин. Відкидаємо гриби на друшляк, воду зливаємо. Мариновані маслюки без закачування У каструлю наливаємо чисту воду, кладемо сіль, запашний перець, цукор, лавровий лист. Доводимо до кипіння. Мариновані маслюки без закачування Додайте маслюки, варіть ще 5 хвилин. Мариновані маслюки без закачування На дно стерилізованих банок кладемо часник, потім грибочки, а зверху заливаємо маринадом. Додаємо в кожну банку окремо по третій частині оцту. Банки щільно закручуємо кришками, перевертаємо до повного охолодження. Мариновані маслюки без закачування Смачного!
Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Мариновані маслюки без закачування, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Мариновані маслюки без закачування - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству!
Категорія: Заготовки Переглядів: 355   
Схожі рецепти страв з фото:
Солоні маслюки на зиму
Мариновані маслюки за добу
Мариновані маслюки з гірчицею
Маслюки мариновані
Мариновані маслюки на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.