Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Солоні грузді холодним способом

Солоні грузді холодним способом

Солоні грузді холодним способом
Час приготування: 27 дн. 17 ч. 0 хв
Якщо ви ще не знаєте, як зробити солоні грузді холодним способом, то розповім про це простому способі. Настійно рекомендую спробувати, це і простіше, і над плитою не треба стояти довго!

Опис приготування:
Такий рецепт приготування солоних груздів холодним способом хоч і займає пристойно часу на сам процес соління, але зате від вас буде потрібно ну максимум хвилин сорок, поки в банки будете укладати. Так що дуже зручно, як на мене, гриби солятся собі самі і вже через місяць будете пожинати плоди - їсти смачні солоні грузді холодним способом в домашніх умовах або десь в гостях!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Грузді
Блюдо: Заготовки/Соління
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Грузді - 1 Кілограм
  • Сіль - 40 Грам
  • часник - 4 зубчики
  • Листя смородини - За смаком
  • Стебла кропу - За смаком
  • Листя хрону - За смаком
  • Перець горошком - 6 Штук

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Солоні грузді холодним способом
Солоні грузді холодним способом 1. Гриби чистимо, перебираємо, миємо. Ніжки обрізаємо, а капелюшки заливаємо холодною водою. Солоні грузді холодним способом 2. Вимочуємо гриби в підготовленій солоній воді (10 г солі і 2 г лимонної кислоти на 1 л води). Залишимо на добу. Воду хоча б два рази рекомендують міняти. Солоні грузді холодним способом 3. Коли гіркоту піде - обшпарюємо гриби окропом. Великі гриби нарізаємо. Солоні грузді холодним способом 4. На 1 кг грибів треба взяти 40 г солі. На дно банки викладаємо часник, перець, сіль і спеції. При чому краще чергувати шар грибів і шар солі і спецій. Солоні грузді холодним способом 5. Робимо гніт і виносимо банки в прохолодне темне місце на добу. Коли трохи осядуть - доповісте ще грибів і так, поки банку не заповниться. Через місяць можна вже є!
Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Солоні грузді холодним способом швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Солоні грузді холодним способом - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі!
Категорія: Заготовки Переглядів: 352   
Схожі рецепти страв з фото:
Грузді солоні мариновані
Солоні грузді гарячий спосіб
Солоні грузді в розсолі
Грузді, солоні в бочці
Грузді солоні консервовані
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.