Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Грузді солоні мариновані

Грузді солоні мариновані

Грузді солоні мариновані
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Смачні та хрусткі мариновані солоні грузді - це прекрасна і дуже популярна закуска, від якої важко відмовитися, варто лише разок спробувати. Приготуйте і ви, вже точно не пошкодуєте!

Опис приготування:
До ваших послуг - простий рецепт приготування груздів солоних маринованих. Попередньо простерилизуйте баночки, в яких будуть зберігається гриби, а також кришки. Консервація настоюється 2 тижні перед вживанням. Зберігати краще всього в прохолодному місці: холодильник, льох, підвал. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Гриби/Грузді
Блюдо: Заготовки/Маринування/Соління

Інгредієнти:
  • Грузді - 1 Кілограм
  • Сіль - За смаком (на літр - 50 г)
  • Перець горошком - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Гвоздика - За смаком
  • Часник - 1-2 Штук
  • Листя смородини і вишні - За смаком
  • Кріп - За смаком

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Грузді солоні мариновані
Грузді солоні мариновані Грузді промийте і замочіть в холодній воді на добу. Кілька разів воду доведеться поміняти. Грузді солоні мариновані Тепер прийшов час відварити гриби в досить солоній воді з додаванням перцю горошком і лаврового листа. Варити 30 хвилин після закипання. Грузді солоні мариновані Складаємо гриби в стерилізовані баночки, попередньо помістивши на дно часник, хрін, перець, гвоздику. Зверху викладаємо кріп, листя смородини і вишні, столову ложку солі. Заливаємо гриби маринадом і закриваємо. Через 2 тижні можна їсти! Грузді солоні мариновані Смачного!
Грузді солоні мариновані - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Грузді солоні мариновані в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар.
Категорія: Заготовки Переглядів: 560   
Схожі рецепти страв з фото:
Солоні грузді гарячий спосіб
Грузді, солоні в томаті
Грузді мариновані хрусткі
Солоні грузді в розсолі
Грузді солоні консервовані
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.