Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані білі гриби без стерилізації

Мариновані білі гриби без стерилізації

Мариновані білі гриби без стерилізації
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Спробувала зробити мариновані білі гриби без стерилізації в домашніх умовах за цим рецептом, у мене вийшло! Дуже задоволена залишилася отриманої закускою, як і мої гості!

Опис приготування:
Любіть мариновані гриби? Тоді раджу звернути увагу на класичний рецепт маринованих білих грибів без стерилізації. Виходять вони просто чудовими і неймовірно смачними.

Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Гриби/Білі гриби
Блюдо: Заготовки/Маринування
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Білі гриби - 1 Кілограм
  • Лавровий лист, приправи - За смаком
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1,5 чайної ложки
  • лимонна кислота - 2 чайні ложки
  • Оцет - 2 чайні ложки

Кількість порцій: 10

Як приготувати Мариновані білі гриби без стерилізації
Мариновані білі гриби без стерилізації 1. Король грибів - білий гриб ... Не всі знають, як правильно його готувати і не всі знайомі з рецептами його приготування без стерилізації. Мариновані білі гриби без стерилізації 2. Своїм та чистимо гриби, після чого відправляємо варитися на середній вогонь. Визначити готовність звареного гриба просто - вони опустяться на дно каструлі. Мариновані білі гриби без стерилізації 3. Робимо маринад: ставимо воду на вогонь і доводимо до кипіння, після чого додаємо сіль, цукор і приправи, оцет додамо в кінці. Поки варився наш розсіл, ми стерилізуємо банки. Мариновані білі гриби без стерилізації 4. У баночку також не забувайте додати приправи: лавровий лист, кріп, суху гірчицю і перець. Гриби складаємо в баночки, заливаємо розсолом і закочує. Смачного!
Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Мариновані білі гриби без стерилізації вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Мариновані білі гриби без стерилізації, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь!
Категорія: Заготовки Переглядів: 427   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані білі гриби з оцтом
Мариновані білі гриби для супу
Мариновані білі гриби без оцту
Мариновані білі гриби швидкого приготування
Мариновані білі гриби з корицею
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.