Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані опеньки в томатному соусі

Мариновані опеньки в томатному соусі

Мариновані опеньки в томатному соусі
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Нещодавно дізнався про цей рецепт і тепер він став одним з моїх улюблених. Ділюся з вами рецептом приготування маринованих опеньків в томатному соусі. Виходить просто чудово!

Опис приготування:
Розповідаю, як приготувати мариновані опеньки в томатному соусі в домашніх умовах. Гриби варяться, а потім обсмажуються на сковороді з додаванням томатної пасти та інших інгредієнтів. Смак у опеньків просто казковий. Консервація розлітається в лічені хвилини, так що підготуйте побільше!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Гриби/Опеньки
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Опеньки - 1 Кілограм
  • Сіль - 1 Ст. ложка
  • Цукор - 2 Ст. ложки
  • Томатна паста - 200 Грам
  • Вода - 4 Ст. ложки
  • Олія - ??3 Ст. ложки
  • Оцет - 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист - 1 Штука
  • Перець горошком - За смаком
  • Гвоздика - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Мариновані опеньки в томатному соусі
Мариновані опеньки в томатному соусі Гриби промиваємо, очищаємо і заливаємо водою. Доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин, потім відкидаємо на друшляк. Мариновані опеньки в томатному соусі У воді розчиняємо сіль і цукор. Мариновані опеньки в томатному соусі Обсмажити гриби на рослинній олії. Мариновані опеньки в томатному соусі До грибів додаємо розчин з солі і цукру і томатну пасту. Мариновані опеньки в томатному соусі Кладемо спеції, розмішуємо все. Тушкуємо 10 хвилин, після чого знімаємо з плити і додаємо оцет, перемішуємо. Мариновані опеньки в томатному соусі Готові гриби розкладіть по стерилізованим баночках. Закрийте кришками і дайте їм охолонути. Банки зберігайте в холодильнику. Мариновані опеньки в томатному соусі Смачного!
Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Мариновані опеньки в томатному соусі - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Мариновані опеньки в томатному соусі в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора.
Категорія: Заготовки Переглядів: 1563   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані опеньки
Мариновані опеньки з оцтом
Мариновані опеньки без оцту
Мариновані опеньки у власному соку
Мариновані опеньки з корицею
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.