Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Кабачки по-литовськи

Кабачки по-литовськи

Кабачки по-литовськи
Час приготування: 40 хв
Такі от кабачки по-литовськи готуються швидко, а виходять смачними - вам точно запам'ятається цей рецепт, адже інгредієнти - доступні і робити швидко. А вже як смачно в підсумку - словами не передати!

Опис приготування:
Думаю, що цей рецепт приготування кабачків по-литовськи вам сподобається, як і мені. Поєднання томатів і кабачків дуже цікаве саме по собі, а з додаванням пікантного цибулі закуска взагалі виходить вище всяких похвал! Так що розповім, як зробити кабачки по-литовськи.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Заготовки
Географія кухні: Республіки СРСР/Литовська

Інгредієнти:
  • Кабачки - 2 Кілограма
  • Помідори - 2 Кілограма
  • Цибуля - 1 Кілограм
  • Олія - ??0.5 Склянки
  • Оцет - 1/4 склянки
  • Цукор - 1 Стакан
  • Сіль - 2 Ст. ложки

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Кабачки по-литовськи
Кабачки по-литовськи 1. З томатів знімаємо шкірку і пропускаємо їх через прес або м'ясорубку. Викладаємо пюре в каструлю, додамо сіль, цукор, оцет і рослинне масло. Ставимо на середньо-високий вогонь. Кабачки ріжемо тонкими шматочками і теж додамо в каструлю. Кабачки по-литовськи 2. Нехай овочі гасяться. Періодично їх рекомендується помішувати. Через 15 хвилин додаємо цибулю, порізану півкільцями. Тушкуємо ще хвилин 8-10. Кабачки по-литовськи 3. Готово! Можна остудити і подавати відразу ... Кабачки по-литовськи 4. Або ж закатати в стерильні банки на зиму. Якщо ви вирішили закатати, то банки з кабачками простерилизуйте протягом 8-10 хвилин, потім щільно закатати. Переверніть банки догори дном, залиште в такому вигляді до охолодження, закутавши в рушник, потім зберігайте у темному прохолодному місці - підвалі або темній кімнаті.

Цей смачний Кабачки по-литовськи ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Кабачки по-литовськи з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Кабачки по-литовськи. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія!
Категорія: Заготовки Переглядів: 668   
Схожі рецепти страв з фото:
Кабачки під сиром
Кабачки по-корейськи на зиму
Соус з кабачків
Компот з кабачків на зиму
Кабачки по-болгарськи на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.