Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Опеньки, мариновані в банках

Опеньки, мариновані в банках

Опеньки, мариновані в банках
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Якщо врожай опеньків цього року вдався і ви вже насмажили і наморозили їх вдосталь, а вони все не закінчуються, тоді їх залишається тільки маринувати. У мене є для вас відмінний рецепт з цієї нагоди.

Опис приготування:
Багато людей недооцінюють опеньки і воліють їм більш благородні гриби, але особисто я їх обожнюю і, як тільки починається сезон, закочую опеньки як божевільна, бо взимку грибочки розходяться моментально. Рецепт я використовую старий і випробуваний і з задоволенням поділюся ним з вами і розповім, як зробити опеньки, мариновані в банках. Тут я підібрала ідеальне поєднання спецій, на мій погляд, але ви, звичайно ж, можете щось додати або прибрати, адже це справа смаку. В іншому, грибочки виходять просто суперские, дуже крепенькие і з приголомшливим ароматом. Так що вирушаємо в ліс або на ринок за врожаєм і заготовляємо опеньки, мариновані в банках, в домашніх умовах, щоб взимку насолоджуватися їх відмінним смаком.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Гриби/Опеньки
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Опеньки свіжі - 9 Літрів
  • Вода - 2 Литра
  • Оцтова есенція - 6 чайних ложок
  • Сіль - 4 Ст. ложки
  • Цукор - 8 чайних ложок
  • Часник - 15-16 зубчиків
  • Лавровий лист - 8-10 Штук
  • Перець чорний горошком - 1,5-2 чайна ложка
  • Кориця палички - 2 Штуки

Кількість порцій: 4

Як приготувати Опеньки, мариновані в банках
Опеньки, мариновані в банках Насамперед нам, звичайно ж, потрібно ретельно перебрати опеньки і гарненько їх промити. Опеньки, мариновані в банках Тепер викладаємо гриби в каструлю, додаємо приблизно 1-2 склянки води і варимо опеньки досить довго, десь 1-1,5 години. Опеньки, мариновані в банках Потім грибочки відкидаємо на друшляк і ретельно промиваємо кілька разів. Залишаємо їх, щоб стікала вода, а самі займемося маринадом. Наливаємо в каструлю 2 літри води, додаємо часник і всі спеції, ставимо маринад на вогонь і доводимо рідину до кипіння. Викладаємо в киплячий маринад гриби і варимо їх протягом 10 хвилин, потім вимикаємо вогонь і додаємо в каструлю оцтову есенцію. Опеньки, мариновані в банках Викладаємо опеньки в стерилізовані банки, заливаємо маринадом і закочує банки. Опеньки, мариновані в банках Перевертаємо баночки дном вгору, накриваємо чимось теплим і залишаємо в такому положенні до повного охолодження, потім переносимо банки в прохолодне темне місце на зберігання.

Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Опеньки, мариновані в банках. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Опеньки, мариновані в банках - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять!
Категорія: Заготовки Переглядів: 350   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані опеньки з оцтом
Мариновані опеньки з гвоздикою
Мариновані опеньки без закачування
Мариновані опеньки з корицею
Мариновані опеньки без цукру
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.