Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Яблучний сік

Яблучний сік

Яблучний сік
Час приготування: 2 ч. 0 хв


Як приготувати яблучний сік? Досить просто - за аналогією з томатним соком. Сік з яблук за цим рецептом виходить концентрований, натуральний і без м'якоті.

Опис приготування:
На користь натуральних домашніх соків зупинятися не будемо, думаю, все і так ясно. Неважливо, свіжовичавлені або консервовані, ці напої мають масу переваг перед будь-якими, навіть найдорожчими, купленими в магазині.

Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На природу/Для дітей/На полуденок/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Фрукти/Яблука
Блюдо: Заготовки
Дієта: Дієтичне харчування/Пісні страви/Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:
  • Яблука - 5 Кілограм
  • Цукор - 100 Грам

Кількість порцій: 3

Як приготувати Яблучний сік
Яблучний сік Плоди яблук потрібно перебрати, промити, розрізати на дрібні шматочки ножем або протерти на овочевій тертці. Взагалі для отримання невеликої кількості соку можливе приготування яблучного соку в соковарці, соковижималці і за допомогою м'ясорубки зі спеціальним пристосуванням. Пропускаємо всі яблука через соковижималку. Не забудьте, вийде велика кількість піни від яблук, нічого страшного, можна зняти її відразу або видалити при варінні. Яблучний сік Ставимо вийшов сік на середній вогонь. Найголовніше - не дати соку закипіти, він повинен тільки починати кипіти і відразу вимикаємо, а то підуть усі вітаміни. Спробуйте, можна додати цукру, якщо яблука кислі, якщо сік за смаком вас влаштовує, цукор не додаємо. Яблучний сік Готуємо пляшки і банки для соку. Банки треба гарненько вимити з содою, обдати окропом (або поставити в духовку і прогріти до 100 градусів), після чого перевернути шийкою вниз на сухе чистий рушник і зверху накрити пропрасованим чистим рушником, щоб банки не охололи. Кришки теж потрібно промити і кип'ятити у воді кілька хвилин. Яблучний сік Тепер по простерилизованнимбанкам розливаємо сік, закриваємо кришками. Готово! Смачного!
Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Яблучний сік гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Яблучний сік - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку!
Категорія: Заготовки Переглядів: 245   
Схожі рецепти страв з фото:
Банано-яблучний коктейль
Яблучний джем
Яблучний сік на зиму
Російський яблучний пиріг
Яблучний глінтвейн
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.