Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Мариновані опеньки у власному соку

Мариновані опеньки у власному соку

Мариновані опеньки у власному соку
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Маринування грибів - процес абсолютно нескладний. Пропоную спробувати замаринувати опеньки у власному соку. З опеньками проблем не виникне, адже це акуратні і чисті гриби!

Опис приготування:
Як в домашніх умовах приготувати мариновані опеньки у власному соку? Розповідаю .. Для приготування опеньків за цим рецептом вам знадобиться скороварка, у мене п'ятилітрова і я повністю її наповнив грибами. Зазвичай наполягаю гриби до зими, подаю на стіл з ріпчастою цибулею і соняшниковою олією. Гарного вам дня!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Гриби/Опеньки
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Опеньки - За смаком
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Гвоздика - За смаком
  • Сіль - 1 Ст. ложка
  • Цукор - 1 Ст. ложка
  • Листя - За смаком (смородина і хрін)

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Мариновані опеньки у власному соку
Мариновані опеньки у власному соку Опеньки ретельно промиваємо і очищаємо від усього зайвого. Мариновані опеньки у власному соку На дно скороварки кладемо пару листів смородини та хрону. Потім наповнюємо її чистими опеньками і засипаємо сіль, цукор, перець, гвоздику і парочку зубчиків часнику. Доводимо гриби в скороварці до кипіння і варимо ще 20 хвилин під кришкою. В кінці додаємо ложку оцту і перемішуємо. Розкладаємо гриби у власному соку по чистих баночках. Мариновані опеньки у власному соку Закриваємо банки кришками, даємо їм охолонути і зберігаємо в холодильнику. Смачного!
Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Мариновані опеньки у власному соку в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Мариновані опеньки у власному соку самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими.
Категорія: Заготовки Переглядів: 596   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані опеньки
Різотто з опеньками
Мариновані опеньки без оцту
Мариновані опеньки в томатному соусі
Мариновані опеньки з корицею
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.