Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Заварні еклери

Заварні еклери

Заварні еклери
Час приготування: 45 хв
Приготуйте ці смачні заварні еклери і порадуйте своїх близьких людей. Рецепт абсолютно складний, еклери виходять ароматними, м'якими і просто тануть у роті. Обов'язково приготуйте!

Опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування заварних еклерів. Потрібно найпростіші інгредієнти: вода, маргарин, сіль, борошно пшеничне і яйця. Тісто для еклерів виходить досить універсальним, ви можете використовувати, як солодку, так і солону начинку. Коли еклери спечуть і охолонуть - зробіть в них отвори для крему або начинки. Удачі!

Призначення: Для дітей/На полуденок

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто/Мука/Маргарин
Блюдо: Випічка/Еклери

Інгредієнти:
  • Вода - 0,5 склянки
  • Маргарин - 150 Грам
  • Борошно пшеничне - 1,5 склянки
  • Яйця - 4 Штуки
  • Сіль - 2 щіпки

Кількість порцій: 15

Як приготувати Заварні еклери
Заварні еклери В одній ємності з'єднуємо сіль, маргарин і воду. Ставимо на вогонь, кип'ятимо. Заварні еклери Знімаємо ємність з вогню, додаємо борошно. Заварні еклери Ставимо тісто на вогонь, перемішуємо до однорідної маси. Тісто має бути в'язким, якщо виходить занадто рідкісним - додайте ще борошна. Заварні еклери Однорідне тісто зніміть з вогню і остудіть. Додаємо яйце, перемішуємо. Заварні еклери По черзі вбиваємо всі яйця. Ретельно перемішуємо. Заварні еклери Виходить густе і в'язке тісто. Заварні еклери На деко покладіть промазану маслом папір для випічки. Викладіть на деко тісто (викладати можна за допомогою двох ложок). Кладемо еклери в розігріту до 200 градусів духовку, випікаємо 15-20 хвилин. Потім зменшуємо температуру до мінімуму в 160 градусів і даємо еклери підсохнути 15-20 хвилин. Готовність визначається зубочисткою. Заварні еклери Все готово! Смачного!
Ви напевно не з чуток знаєте, що Заварні еклери - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Заварні еклери в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар.
Категорія: Випічка Переглядів: 252   
Схожі рецепти страв з фото:
Еклери з вершковим кремом
Сирні еклери
Домашні еклери
Еклери з білковим кремом
Еклери зі згущеним молоком
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.