Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Вертута зі шкварками

Вертута зі шкварками

Вертута зі шкварками
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Ця страва не для свята, це блюдо домашнє. Смачний і ситний рулет зі шкварками можна взяти в похід за грибами для невеликого перекусу, можна використовувати замість хліба до супу або борщу.

Опис приготування:
Вертута зі шкварками - чудова заміна хліба до смачного і наваристого борщу. А якщо ще її натерти чесноком..мм ... смакота. Смачна хрустка скоринка, усередині шкварки - звичайно, це все на любителя і для домашнього обіду, а не для гостей. Хоча - гості теж бувають різні. Рецепт приготування вертути зі шкварками прийшов до нас з Молдавії і став досить популярним. Розповідаю, як приготувати вертуту зі шкварками. Отже, приступаємо.

Призначення: На обід/На природу

Основний інгредієнт:
М'ясо/Субпродукти/Сало/Мука і тісто
Блюдо: Випічка/Вертута
Географія кухні: Республіки СРСР/Молдавська

Інгредієнти:
  • Сало - 300 Грам
  • Борошно - 400-500 Грам
  • Кефір - 250 Грам
  • Яйця - 1 Штука
  • Дріжджі сухі - 5 Грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - ??1 Ст. ложка

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Вертута зі шкварками
Вертута зі шкварками Розчиняємо дріжджі в 50 грам теплої води. У кефір додаємо сіль, цукор, розчинені дріжджі, олію і яйце. Все добре перемішуємо і підсипаючи борошно, замішуємо тісто. В кінці замісу воно не повинно липнути до рук. Залишаємо тісто хвилин на 15-20 ТБУУФПСФШУС. Вертута зі шкварками Для шкварок нарізаємо сало на невеликі шматочки. Можна взяти сало з м'ясним прошарком. Обсмажуємо сало до стану шкварок. Вертута зі шкварками Вибираємо шкварки з сковороди з жиром і злегка подрібнюємо їх. Вертута зі шкварками Тісто ділимо на 3-4 частини. Кожну частину розгортаємо в тонкий корж. На неї розкладаємо шкварки. Їх можна посолити і поперчити. Вертута зі шкварками Тепер починаємо згортати коржик зі шкварками в рулет. Вертута зі шкварками Добре защипуємо шов і з'єднуємо краю рулету. Можна в колечко, а можна згорнути равликом. Злегка притискаємо наш рулет, робимо його більш плоским. На сковороді розігріваємо 2-3 ложки рослинної олії і обсмажуємо нашу вертуту зі шкварками на невеликому вогні з обох сторін.

Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Вертута зі шкварками будинки. У вас напевно вийде смачний Вертута зі шкварками raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Вертута зі шкварками в домашніх умовах.
Категорія: Випічка Переглядів: 661   
Схожі рецепти страв з фото:
Картопля зі шкварками
Вареники з шкварками
Борщ зі шкварками
Каша зі шкварками
Вертута з бринзою
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.