Вертута зі шкварками![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Ця страва не для свята, це блюдо домашнє. Смачний і ситний рулет зі шкварками можна взяти в похід за грибами для невеликого перекусу, можна використовувати замість хліба до супу або борщу. Опис приготування: Вертута зі шкварками - чудова заміна хліба до смачного і наваристого борщу. А якщо ще її натерти чесноком..мм ... смакота. Смачна хрустка скоринка, усередині шкварки - звичайно, це все на любителя і для домашнього обіду, а не для гостей. Хоча - гості теж бувають різні. Рецепт приготування вертути зі шкварками прийшов до нас з Молдавії і став досить популярним. Розповідаю, як приготувати вертуту зі шкварками. Отже, приступаємо. Призначення: На обід/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Сало/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Вертута Географія кухні: Республіки СРСР/Молдавська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Вертута зі шкварками ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Вертута зі шкварками будинки. У вас напевно вийде смачний Вертута зі шкварками raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Вертута зі шкварками в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка
Переглядів: 661