Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Тісто на молоці для пиріжків

Тісто на молоці для пиріжків

Тісто на молоці для пиріжків
Час приготування: 30 хв
Класичний рецепт тіста на молоці для пиріжків сподобається всім любителям старої перевіреної класики, - пишні та смачні пиріжки, які вміли готувати наші мами і бабусі. Без яєць, зате на дріжджах!

Опис приготування:
Такий простий рецепт тіста на молоці для пиріжків мені колись повідала бабуся, і навіть без використання яєць, хочу сказати, пиріжки виходять напрочуд рум'яними і як би насиченими raquo ;, незалежно навіть від того, яку ви начинку будете використовувати! Головне, - це стежте за тим, щоб муки не виявилося занадто багато або мало - не сипте відразу всі зазначені 600 грам, це кількість приблизно! Варто тільки приготувати один раз правильно, знаючи, як зробити тісто на молоці для пиріжків, - і ви його обов'язково полюбите використовувати для готування пиріжків!

Призначення: На швидку руку

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто/Мука
Блюдо: Випічка/Пиріжки

Інгредієнти:
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Борошно - 600 Грам
  • Дріжджі - 20 Грам
  • Цукор - 2 Ст. ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Олія - ??3 Ст. ложки

Кількість порцій: 3-5

Як приготувати Тісто на молоці для пиріжків
Тісто на молоці для пиріжків 1. У трохи підігрітому молоці розбавимо спочатку дріжджі, а потім додамо 4 ст.л. борошна і сіль. Тісто на молоці для пиріжків 2. Ретельно заважаємо, і відставити вбік на 20 хвилин. Тісто має почати пузиритися. Тісто на молоці для пиріжків 3. Тепер додаємо рослинне масло, і потроху домішуємо борошно. Повинно вийти м'яке тісто, яке не липне до рук. Тісто на молоці для пиріжків 4. Ретельно заважаємо до однорідності ще раз - і залишимо в теплому місці на годину, накривши рушником. Як тісто підніметься, - можна приступати до готування пиріжків!
Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Тісто на молоці для пиріжків. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Тісто на молоці для пиріжків - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять!
Категорія: Випічка Переглядів: 328   
Схожі рецепти страв з фото:
Дріжджове тісто для пиріжків
Тісто для пиріжків в хлібопічці
Тісто на майонезі для пиріжків
Тісто для пиріжків на молоці
Тісто для пиріжків на кефірі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.