Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Яблука для пирогів на зиму

Яблука для пирогів на зиму

Яблука для пирогів на зиму
Час приготування: 30 хв
Хочу розповісти, як зробити яблука для пирогів на зиму, - така заготовка дійсно ніби повертає в літо! І компоти, і випічка, - всес ній вийде краще! Та й сама по собі вона дуже смачна!

Опис приготування:
Така заготовка, як ця, звичайно готується в лічені хвилини і багато зусиль не забирає. Погодьтеся, цей рецепт приготування яблук для пирогів на зиму повністю це підтверджує! І що добре, навіть не потрібно стояти над гарячою плитою, як це буває у випадку маринування або закачування компотів на зиму. Тут же все смачно, натурально, апетитно, та ще й швидко! Обов'язково спробуйте цей простий рецепт яблук для пирогів на зиму!

Призначення: Для дітей

Основний інгредієнт:
Фрукти/Яблука
Блюдо: Заготовки
Географія кухні: Російська кухня
Дієта: Пісні страви

Інгредієнти:
  • Яблука - 2 Кілограма
  • Цукор - 6 Ст. ложок

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Яблука для пирогів на зиму
Яблука для пирогів на зиму 1. Яблука миємо й очищаємо від шкірки і насіння. Яблука для пирогів на зиму 2. Розрізаємо на четвертинки, так зручніше буде дістати частину з насінням. Яблука для пирогів на зиму 3. Подрібнюємо в блендері разом з цукром. (Звичайно додають 3 ст.ложки на кілограм) Яблука для пирогів на зиму 4. На середньому вогні обсмажуємо нашу суміш з блендера, щоб трохи потемніла і як би закарамелізіровалась. Яблука для пирогів на зиму 5. Розміщуємо в стерильні банки, закриваємо стерильними кришками. Чекаємо охолодження, і тоді вже можна в підвал. Готово!
Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Яблука для пирогів на зиму - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Яблука для пирогів на зиму в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора.
Категорія: Випічка Переглядів: 461   
Схожі рецепти страв з фото:
Пюре з яблук на зиму
Компот з яблук на зиму
Варення з яблук на зиму
Джем з яблук на зиму
Заморожені яблука на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.