Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Цариця Естер&

Торт &Цариця Естер&

Торт  Цариця Естер
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Торт Цариця Естер - Чудовий маковий торт, який готується досить просто. Сам по собі торт легкий, повітряний і не дуже калорійний.

Опис приготування:
Торт Цариця Естер - Дуже красивий, ніжний торт, який має велику популярність серед моїх подруг. З одного боку дуже легкий, з іншого боку ситний, торт Цариця Естер - Це не саме солодке частування. Добре підходить для цінителів витонченої випічки і страв з маку. Успіхів і приємного апетиту!

Призначення: На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Яйця - 4 Штуки
  • Яєчні білки - 2 Штуки
  • Цукор - 110 Грам (+ 1/3 склянки в крем)
  • Рослинна олія - ??2 Ст. ложки
  • Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 1 Стакан
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Лимон - 1 Штука
  • Крохмаль - 7 Грам
  • Яєчні жовтки - 2 Штуки
  • Білий шоколад - 80 Грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Мелена мак - 1/2 склянки
  • Борошно - 3 Ст. ложки

Кількість порцій: 8

Як приготувати Торт Цариця Естер
Торт  Цариця Естер У зручній посуді за допомогою міксера збиваємо 4 яйця, два яєчних білка, 110 грам цукру. Збиваємо близько 5 хвилин, потім в самому кінці додаємо рослинне масло і ванільну есенцію. Торт  Цариця Естер Готуємо суху суміш: додаємо трохи солі, три столові ложки борошна, півсклянки меленого маку і чайну ложку розпушувача, перемішуємо і акуратно перемішуємо суху суміш зі збитими яйцями. Торт  Цариця Естер Перемішуємо все до однорідної маси. Торт  Цариця Естер Тісто заливаємо у форму для випікання і відправляємо випікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 7-8 хвилин. Торт  Цариця Естер Поки випікається тісто, готуємо крем. Спочатку знімаємо смужками цедру лимона і вичавлюємо сік. Потім змішуємо цукор, жовтки, молоко і крохмаль в каструлі, ставимо на повільний, постійно перемішуючи, доводимо до кипіння. Додаємо сік лимона і цедру і варимо до загустіння. Торт  Цариця Естер Поки випікається тісто, готуємо крем. Спочатку знімаємо смужками цедру лимона і вичавлюємо сік. Потім змішуємо цукор, жовтки, молоко і крохмаль в каструлі, ставимо на повільний, постійно перемішуючи, доводимо до кипіння. Додаємо сік лимона і цедру і варимо до загустіння. Додати шоколад, перемішати гарненько. Потім остудити крем, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на одну годину. Торт  Цариця Естер Дістаємо корж з духовки, накриваємо верхню його частину пергаментом і охолоджуємо загорнутим в рушник. Потім знімаємо папір разом в з верхнім шаром і розрізаємо корж на три рівні частини. Торт  Цариця Естер Збиваємо вершки, додаємо туди охолоджений крем і намазуємо кожен корж і складаємо один на одного. Торт  Цариця Естер Торт повністю обмащуємо кремом і прикрашаємо за бажанням. Торт  Цариця Естер Смачного!
Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Торт Цариця Естер самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Торт Цариця Естер - Простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами.
Категорія: Випічка Переглядів: 207   
Схожі рецепти страв з фото:
Фруктовий торт з вершковим кремом і желе
Торт &Дамський каприз&
Торт &Спокуса Адама&
Торт &Весна&
Торт &Катерина&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.