Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Чепалгаш з картоплею

Чепалгаш з картоплею

Чепалгаш з картоплею
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Чепалгаш - це національне чеченське блюдо, яке представляє з себе коржі з начинкою. У даному рецепті буде описано, як приготувати чепалгаш з картоплею.

Опис приготування:
Щоб приготувати чепалгаш з картоплею в домашніх умовах, потрібно спочатку замісити тісто. Поки воно буде настоюватися, приготуємо начинку, яку і загорніть в тісто. Тепер залишається тільки розкачати тісто в корж і обсмажити. Для смаку готовий чепалгаш обмащуємо яйцем.

Призначення: На вечерю/Для дітей/На полуденок

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто/бездріжджового тіста
Блюдо: Випічка
Географія кухні: Республіки СРСР/Кавказька

Інгредієнти:
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 1 Кілограм
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Картопля - 800 Грам
  • Яйце куряче - 2 Штуки
  • Лук зелений - 1 Штука
  • Масло вершкове - 400 Грам

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Чепалгаш з картоплею
Чепалгаш з картоплею Борошно просіваємо, сипем сіль. Чепалгаш з картоплею У кефір додаємо соди і перемішуємо. Чепалгаш з картоплею Виливаємо кефір в борошно. Чепалгаш з картоплею Замішуємо тісто до однорідності і залишаємо під рушником на 20 хвилин. Чепалгаш з картоплею Робимо начинку з вареного пюре картоплі, збитого яйце, солі і зелені. Ділимо тісто на шматочки, розгортаємо і загортаємо начинку в тісто. Чепалгаш з картоплею Знову розгортає тісто і обсмажуємо його на сковороді. Чепалгаш з картоплею Ось так виглядає готовий чепалгаш. Чепалгаш з картоплею Готові коржі змащуємо збитим яйцем.

Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Чепалгаш з картоплею, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Чепалгаш з картоплею. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям!
Категорія: Випічка Переглядів: 145   
Схожі рецепти страв з фото:
Гриби шиітаке з картоплею
Чепалгаш
Медовий пиріг в мультиварці
Пиріжки з картоплею на кефірі
Кистибий з пшоном
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.