Чепалгаш з картоплею![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Чепалгаш - це національне чеченське блюдо, яке представляє з себе коржі з начинкою. У даному рецепті буде описано, як приготувати чепалгаш з картоплею. Опис приготування: Щоб приготувати чепалгаш з картоплею в домашніх умовах, потрібно спочатку замісити тісто. Поки воно буде настоюватися, приготуємо начинку, яку і загорніть в тісто. Тепер залишається тільки розкачати тісто в корж і обсмажити. Для смаку готовий чепалгаш обмащуємо яйцем. Призначення: На вечерю/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Борошно і тісто/бездріжджового тіста Блюдо: Випічка Географія кухні: Республіки СРСР/Кавказька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Чепалгаш з картоплею ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Чепалгаш з картоплею, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Чепалгаш з картоплею. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Випічка
Переглядів: 145