Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Пиріжки з лівером

Пиріжки з лівером

Пиріжки з лівером
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Досить простий і економічний варіант домашньої випічки - це пиріжки з лівером. Їх можна приготувати як на сковороді, так і в духовці. Вони виходять однаково смачними і соковитими.

Опис приготування:
Якщо сам по собі лівер вас бентежить, тоді в пиріжки з лівером можна додати м'ясо (у довільному співвідношенні). Також при бажанні можна покласти улюблені спеції для додаткового аромату.

Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Субпродукти/Мука і тісто
Блюдо: Випічка/Пиріжки

Інгредієнти:
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Дріжджі - 11 Грам
  • Цукор - 1 Ст. ложка
  • Сіль - 1 Щіпка
  • Борошно - 300-400 Грам
  • Лівер - 500 Грам
  • М'ясо - 500 Грам (за бажанням)
  • Цибулина - 1 Штука
  • Перець - 1 Щіпка
  • Рослинна олія - ??100 мілілітрів

Кількість порцій: 20

Як приготувати Пиріжки з лівером
Пиріжки з лівером 1. Насамперед потрібно поставити тісто. Для цього з'єднати дріжджі з теплим молоком і цукром, розмішати і дати постояти деякий час. Просіяти борошно і додати в дріжджі. Замісити тісто так, щоб не липло до рук, але й не було тугим. Накрити рушником і поставити в тепле місце (можна поставити миску з тестом зверху теплої води). Пиріжки з лівером 2. Класичний рецепт пиріжків з лівером можна доповнити м'ясом при бажанні. Отже, лівер і м'ясо відправити у каструлю. Залити водою, додати очищену цибулину і варити до готовності. При бажанні додати лавровий лист, запашний перець. Коли лівер буде готовий, його трохи остудити і пропустити через м'ясорубку. Для більш насиченого смаку можна обсмажити злегка на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії. Пиріжки з лівером 3. Коли тісто добре підійшло (збільшилася в розмірі в 1.5-2 рази), його можна розділити на однакові шматочки. Щоб у процесі ліплення пиріжки з лівером в домашніх умовах не липли до рук, можна трохи змастити руки олією. Кожен шматочок потрібно розім'яти в коржик, а в серединку викласти начинку. Пиріжки з лівером 4. Зліплені пиріжки викласти на змащену маслом поверхню і залишити хвилин на 10-15. Пиріжки з лівером 5. На сковороду розігріти достатню кількість рослинної олії і відправити туди пиріжки. Пиріжки з лівером 6. Коли вони обсмажаться з двох сторін, викласти їх на паперову серветку, щоб прибрати зайве масло. От і все, тепер ви знаєте, як приготувати пиріжки з лівером.

Тепер ви знаєте як приготувати домашній Пиріжки з лівером raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Пиріжки з лівером можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа.
Категорія: Випічка Переглядів: 239   
Схожі рецепти страв з фото:
Млинці з лівером
Пиріжки з м'ясом в духовці
Пиріжки з куркою і грибами
Пиріжки з лівером в духовці
Пиріжки з рибою і рисом
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.