Час приготування: 2 ч. 0 хв
Досить простий і економічний варіант домашньої випічки - це пиріжки з лівером. Їх можна приготувати як на сковороді, так і в духовці. Вони виходять однаково смачними і соковитими.
Опис приготування:
Якщо сам по собі лівер вас бентежить, тоді в пиріжки з лівером можна додати м'ясо (у довільному співвідношенні). Також при бажанні можна покласти улюблені спеції для додаткового аромату.
Призначення:
На сніданок/На обід/На вечерю
Основний інгредієнт:
М'ясо/Субпродукти/Мука і тісто
Блюдо:
Випічка/Пиріжки
Інгредієнти:
- Молоко - 100 мілілітрів
- Дріжджі - 11 Грам
- Цукор - 1 Ст. ложка
- Сіль - 1 Щіпка
- Борошно - 300-400 Грам
- Лівер - 500 Грам
- М'ясо - 500 Грам (за бажанням)
- Цибулина - 1 Штука
- Перець - 1 Щіпка
- Рослинна олія - ??100 мілілітрів
Кількість порцій: 20
Як приготувати Пиріжки з лівером

1. Насамперед потрібно поставити тісто. Для цього з'єднати дріжджі з теплим молоком і цукром, розмішати і дати постояти деякий час. Просіяти борошно і додати в дріжджі. Замісити тісто так, щоб не липло до рук, але й не було тугим. Накрити рушником і поставити в тепле місце (можна поставити миску з тестом зверху теплої води).

2. Класичний рецепт пиріжків з лівером можна доповнити м'ясом при бажанні. Отже, лівер і м'ясо відправити у каструлю. Залити водою, додати очищену цибулину і варити до готовності. При бажанні додати лавровий лист, запашний перець. Коли лівер буде готовий, його трохи остудити і пропустити через м'ясорубку. Для більш насиченого смаку можна обсмажити злегка на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії.

3. Коли тісто добре підійшло (збільшилася в розмірі в 1.5-2 рази), його можна розділити на однакові шматочки. Щоб у процесі ліплення пиріжки з лівером в домашніх умовах не липли до рук, можна трохи змастити руки олією. Кожен шматочок потрібно розім'яти в коржик, а в серединку викласти начинку.

4. Зліплені пиріжки викласти на змащену маслом поверхню і залишити хвилин на 10-15.

5. На сковороду розігріти достатню кількість рослинної олії і відправити туди пиріжки.

6. Коли вони обсмажаться з двох сторін, викласти їх на паперову серветку, щоб прибрати зайве масло. От і все, тепер ви знаєте, як приготувати пиріжки з лівером.
Тепер ви знаєте як приготувати домашній Пиріжки з лівером raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Пиріжки з лівером можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа.