Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Кліпарт&

Торт &Кліпарт&

Торт  Кліпарт
Час приготування: 6 ч. 0 хв
Торт готується на основі різнобарвного желе, печива і консервованих персиків. Виглядає, насправді, дуже забавно і весело. Торт Кліпарт - Стане прекрасним доповненням до дитячого свята!

Опис приготування:
Це класичний рецепт приготування торта Кліпарт raquo ;. Завдяки різнобарвному желе і шматочках помаранчевих персиків, торт виходить дуже яскравим і красивим, що не може не притягувати. Прослідкуйте, щоб торт як слід застиг в холодильнику, інакше він може розвалитися. Удачі!

Призначення: Для дітей/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Фрукти/Персик/Молочні продукти/Сметана
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Сметана - 500 Грам
  • Персики консервовані - 200 Грам
  • Печиво - 100 Грам
  • Цукор - 100 Грам
  • Желе - 2 Штуки (пакета)
  • Цукор ванільний - 10 Грам
  • Желатин - 10 Грам

Кількість порцій: 10

Як приготувати Торт Кліпарт
Торт  Кліпарт Підготуйте два види желе відповідно до інструкції. Поставте їх у холодильник для застигання на 1-2 години. Торт  Кліпарт Желатин залийте 100 мл води, залиште набухати 10 хвилин. Торт  Кліпарт Підігрійте желатин на повільному вогні до 50 градусів. Перемішайте до повного розчинення, потім остудіть. Торт  Кліпарт Консервовані персики наріжте середніми шматочками. Торт  Кліпарт Печиво поламайте великими шматками. Торт  Кліпарт Обидві тарілки з желе опустіть в ємність з гарячою водою на 15 секунд, переверніть желе на тарілку. Торт  Кліпарт Тепер поріжте желе великими шматочками. Торт  Кліпарт Підготуйте велику ємність в якій буде застигати торт. Покладіть в неї сметану, цукор, ванільний цукор. Ретельно все збийте до повного розчинення цукру. Торт  Кліпарт Влийте желатин (остиглий). Розмішайте суміш міксером. Торт  Кліпарт У сметанним масу кладемо шматочки желе, персиків і печива. Акуратно перемішуємо. Торт  Кліпарт Печиво має спливти вгору, проконтролюйте цей момент, адже пізніше воно буде низом торта. Ставимо ємність в холодильник для застигання на 4-5 годин. Торт  Кліпарт Опускаємо ємність з тортом на 20 секунд у гарячу воду, зверху накриваємо великим блюдом і перевертаємо. Торт готовий! Торт  Кліпарт Смачного!
Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Торт Кліпарт у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Торт Кліпарт raquo ;. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини.
Категорія: Випічка Переглядів: 324   
Схожі рецепти страв з фото:
Желе вишневе
Кавунове желе
Желе з сметани і какао
Фруктовий торт без випічки
Торт без випічки з желе
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.