Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Млинці з лимоном і рікоттою

Млинці з лимоном і рікоттою

Млинці з лимоном і рікоттою
Час приготування: 30 хв
Спробуйте приготувати на сніданок ніжні млинці з лимонною цедрою, сиром Рікотта, маком та ягодами.

Опис приготування:
Збити яєчні білки в мисці електричним міксером.

У великій мисці збити разом сир Рікотта, вершкове масло, яєчні жовтки і ванілін. У невеликій мисці змішати разом борошно, розпушувач, цукор, сіль, лимонну цедру і мак. Використовуючи гумовий шпатель, перемішати суміш борошна і яєчно-сирну суміш. Викласти в отримане тісто частина яєчних білків і перемішати. Додати решту яєчні білки.

Розтопити масло у великій сковороді на великому вогні, потім зменшити вогонь до середнього. Виливати 1/4 чашки тесту для кожного млинця на сковороду. Смажити до золотистого кольору, близько 2 хвилин. Перевернути і продовжувати смажити на іншій стороні, поки млинець не стане світло-коричневим. Викласти на блюдо і тримати в теплі, поки всі млинці не будуть готові. Подавати млинці з кленовим сиропом і ягодами.

Призначення: На сніданок/Для дітей/На сніданок/Полудень/На полуденок

Основний інгредієнт:
Молочні продукти/Сир/Мука і тісто/Рикотта
Блюдо: Випічка/Млинці/Десерти
Географія кухні: Країни Європи/Італійська

Інгредієнти:
  • великих яєць - 6 Штук (розділених на білки і жовтки)
  • вершкового масла - 1/4 Чашки
  • екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
  • борошна - 1/2 склянки
  • розпушувача - 1 Чайна ложка
  • цукру - 1/4 Чашки
  • солі - 1/2 чайної ложки
  • цедра лимонів - 2 Штуки
  • маку - 1 Ст. ложка
  • кленовий сироп - - За смаком
  • ягоди, для гарніру - - За смаком

Кількість порцій: 16
Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Млинці з лимоном і рікоттою, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Млинці з лимоном і рікоттою - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству!
Категорія: Випічка Переглядів: 291   
Схожі рецепти страв з фото:
Млинці &Тигренята&
Млинці без яєць
Млинці з яблуками
Млинці з кленовим сиропом
Млинці на кефірі пишні
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.