Млинці з лимоном і рікоттою![]() Час приготування: 30 хв Спробуйте приготувати на сніданок ніжні млинці з лимонною цедрою, сиром Рікотта, маком та ягодами. Опис приготування: Збити яєчні білки в мисці електричним міксером. У великій мисці збити разом сир Рікотта, вершкове масло, яєчні жовтки і ванілін. У невеликій мисці змішати разом борошно, розпушувач, цукор, сіль, лимонну цедру і мак. Використовуючи гумовий шпатель, перемішати суміш борошна і яєчно-сирну суміш. Викласти в отримане тісто частина яєчних білків і перемішати. Додати решту яєчні білки. Розтопити масло у великій сковороді на великому вогні, потім зменшити вогонь до середнього. Виливати 1/4 чашки тесту для кожного млинця на сковороду. Смажити до золотистого кольору, близько 2 хвилин. Перевернути і продовжувати смажити на іншій стороні, поки млинець не стане світло-коричневим. Викласти на блюдо і тримати в теплі, поки всі млинці не будуть готові. Подавати млинці з кленовим сиропом і ягодами. Призначення: На сніданок/Для дітей/На сніданок/Полудень/На полуденок Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Мука і тісто/Рикотта Блюдо: Випічка/Млинці/Десерти Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 16 Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Млинці з лимоном і рікоттою, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Млинці з лимоном і рікоттою - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Випічка
Переглядів: 291