Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Вертута на сковороді

Вертута на сковороді

Вертута на сковороді
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Молдавський пиріг незвичайної форми можна легко приготувати вдома недільним ранком і побалувати своїх рідних смачним сніданком. Це дуже смачно - хрустке тонке тісто і начинка.

Опис приготування:
Рекомендую приготувати у свій вихідний смачні молдавські вертути. Ці пироги незвичайної форми можна робити з різною начинкою, їх можна випікати, а можна посмажити. Начинка може бути солодкою - з яблук, гарбуза, сиру з родзинками. А може бути з картоплі, бринзи із зеленню, м'ясний. Все залежить від вашого смаку. Хочу розповісти вам, як приготувати вертути на сковороді. Процес дуже простий, основна увага приділіть раскатке тіста і, якщо у вас солодка начинка, добре защипують краї тіста. При смаженні може витікати солодкий сік і пригорати на сковороді. Отже, ось рецепт приготування вертути на сковороді.
1. Змішати воду з оцтом, сіллю і рослинним маслом.
2. У миску насипати борошно, додати яйце і суміш води з оцтом і олією. Замісити тісто і відкласти його відпочивати хвилин на 10-15.
3. Очистити яблука і натерти на крупній тертці.
4. Розділити тісто на 4-5 частин і розкачати дуже тонко, мало не в 1 мм завтовшки.
5. Змастити поверхню розкачане тісто м'яким вершковим маслом і розкласти начинку з яблук. Присипати цукром.
6. Скатать рулетики і щільно защипнути краю. Згорнути кожен рулетик равликом і злегка пройтися по ній качалкою. Враховуйте розміри сковорідки, на якій будете смажити вертути і робіть їх відповідного розміру.
7. Розігріти на сковороді олію і обсмажити вертуту з обох сторін буквально по 1 хвилині на сильному вогні. Потім вогонь зменшити, накрити сковорідку кришкою і обсмажувати по 5 хвилин кожну сторону.

Смачного!

Призначення: На сніданок/На вечерю

Основний інгредієнт:
Фрукти/Яблука/Мука і тісто
Блюдо: Випічка/Вертута
Географія кухні: Республіки СРСР/Молдавська

Інгредієнти:
  • Борошно - 1,5 склянки
  • Яйця - 1 Штука
  • Рослинна олія - ??150 мілілітрів (2 столові ложки - для тіста, інше - для смаження)
  • Вода - 0,5 склянки
  • Оцет 9% - 2-3 Капель
  • Яблука - 4 Штуки
  • Цукор - 3-4 Ст. ложок
  • Сіль - 1 Щіпка
  • Вершкове масло - 30 Грам

Кількість порцій: 4-5
Гідно оцінити Вертута на сковороді ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Вертута на сковороді, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу!
Категорія: Випічка Переглядів: 354   
Схожі рецепти страв з фото:
Вертута з вишнею
Вертута з сиром
Вертута з яблуками
Вертута з сиром
Тісто для вертути
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.