Пиріжки з вишнею на сковороді![]() Час приготування: 1 ч. 30 хв Яке найсмачніші ласощі для будь-якої дитини? Ну, звичайно ж, це ароматні солодкі пиріжки, навіть дорослі не можуть встояти перед ними, я пропоную вам зробити пиріжки з першої соковитою вишнею. Опис приготування: У дитинстві найулюбленішим моїм частуванням були пиріжки, звичайно ж, з солодкою начинкою, мама готувала мені їх дуже часто, взимку з варенням, а влітку зі свіжими ягодами. Тепер я виросла, а мої уподобання не змінилися. Зараз я сама роблю пиріжки з вишнею на сковороді в домашніх умовах. Взагалі, для їх приготування можна використовувати будь-які ягоди, але все ж з соковитою вишнею виходить чомусь смачніше і ароматні, як мені здається. У цьому рецепті я пропоную найпростіше тісто, на приготування якого йде мінімум часу, так що ви впораєтеся з усім дуже швидко. І раз вже ягідний сезон якраз у розпалі, не втрачайте шанс і порадуйте себе і близьких відмінним ласощами, а я допоможу вам і детально розповім, як приготувати пиріжки з вишнею на сковороді. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Вишня/Ягоди/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Пиріжки Інгредієнти:
Кількість порцій: 16-18 Як приготувати Пиріжки з вишнею на сковороді ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Пиріжки з вишнею на сковороді в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Пиріжки з вишнею на сковороді - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Пиріжки з вишнею на сковороді, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Випічка
Переглядів: 513